28 juni 2019 Venezuela Argentina Speltips

Speltips Bolivia – Argentina 29/6: Jämnare än förväntat

Argentina går för gruppsegern då man ställs mot Bolivia som kammat noll så här långt i Copa America. Matchen spelas natten till tisdagen den 29 juni svensk tid.

Den avslutande rundan av Copa Americas gruppspel stundar då gruppettan Argentina förväntas säkra gruppsegern mot jumbon Bolivia. Argentina står på sju poäng efter tre spelade matcher medan Bolivia har förlorat samtliga sina tre matcher.

Samtidigt som den här matchen spelar Paraguay (som har 6 poäng) mot Uruguay (som har 4 poäng). Det gör att Argentina har goda chanser att vinna gruppen men man bör nog helst då vinna den här matchen.

Lionel Scalonis Argentina inledde turneringen med att spela 1-1 mot Chile och har därefter besegrat både Uruguay och Paraguay med 1-0.

För Bolivias del har det alltså gått tyngre. I premiären föll man med 3-1 mot Paraguay och därefter har man fått stryk med 1-0 mot Chile och senast med 2-0 mot Uruguay.

Därmed har Bolivia ingen chans till avancemang ifrån gruppen eftersom fyran inför sista omgången, Uruguay, står på fyra poäng.

I upplägget för Copa de America gäller att lag 1-4 i varje grupp om fem lag går vidare till kvartsfinal. För Argentinas del finns drivkraften i att vinna gruppen i det att gruppettan ställs mot fyran i den andra gruppen i den första slutspelsrundan.

Överdrivet stort favoritskap

Argentina går in som gigantiska favoriter i det här mötet där en Bolivia-seger ger nästan 20.00 gånger pengarna. Argentina har det klart bättre laget med Leo Messi i spetsen och de går gruppsegern medan Bolivia endast har heder och ära att spela för. På så vis är det rimligt att Argentina är stora favoriter.

Argentina kommer sannolikt se till att vinna den här matchen men frågan hur hårt man kommer gasa efter ett eventuellt ledningsmål. Offensivt har det inte varit något direkt flyt hittills och totalt har man bara gjort 3 mål på sina 3 matcher.

Messi gjorde mål i premiären men har gått mållös i de två senaste matcherna. Sergio Aguero och Lautaro Martinez har fått chansen som nia om vartannat men ingen av dem har imponerat eller hittat nätat.

Bolivia har inte varit chanslösa i någon av sina matcher där man förlorat med 3-1, 1-0 och 2-0. Argentinas resultatrad lyder 1-1, 1-0, 1-0 och ser man till dessa siffror finns det egentligen inte så mycket som talar för att det kommer bli någon utklassning här.

Generellt har nästan alla matcher i den här gruppen varit jämna, täta och målsnåla och jag tycker att det finns anledning att tro att det kan bli så även här.

Argentina vill nog gärna vinna gruppen men inte till vilket pris som helst. I synnerhet tror jag att man kommer slå av en del på takten om man har ledningen med 20-30 minuter kvar av matchen för att spara krafterna till kvartsfinalen.

Bolivia är ett stolt landslag som sannolikt inte kommer låta sig förnedras av en rival som Argentina. Jag tror att man kommer stå upp och spelet blir därför Bolivia +2 (asian handicap) till fina 1.95 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bolivia +2 (asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 02:00, tisdagen den 29 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: