Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Bologna – AC Milan 23/10: Öppen matchbild

Zlatan Ibrahimovic ställs mot sin vän Sinisa Mihajlovic när Bologna tar emot AC Milan i den nionde omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 23 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Bologna har blandat och gett under säsongsinledning men med 12 inspelade poäng på åtta matcher befinner man sig i alla fall på den övre halvan av Serie A-tabellen.

Man inledde starkt då man tog tio poäng på de fyra första matcherna men därefter har det sett mer svajigt ut. Man föll med hela 6-1 mot Inter och med 4-2 mot Empoli. Därefter slog man, något oväntat, Lazio med 3-0 hemma och förra helgen spelade man 1-1 borta mot Udinese.

I Serie A har AC Milan gått som tåget så här långt. Efter åtta spelade matcher har man bara tappat två poäng vilket gjordes i bortamötet mot Juventus som slutade 1-1. Därutöver har man gått rent och man kommer från två raka 3-2-segrar mot Atalanta och Verona.

I Champions League har man dock inte räckt till och i och med förlusten borta mot Porto i veckan är chanserna till avancemang i praktiken obefintliga. Efter tre spelade matcher har man kammat noll då man även förlorat mot Liverpool och Atletico Madrid.

Milan har också en del skadeproblem. Målvaktsförvärvet Maignan är långtidsskadad och därtill saknas Rebic, Florenzi, Diaz och Hernandez.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två målglada lag

AC Milan saknar ett par pjäser men på den stora plussidan finns Zlatan Ibrahimovic som gjorde comeback som inhoppare i Champions League-matchen mot Porto. Nu återstår att se hur hans kropp reagerat efter den dryga halvtimme han gjorde då och hur mycket han är redo att spela i den här matchen.

Vad gäller Milans offensiva spel och produktionen framåt i Serie A har det dock inte gått någon nöd trots avsaknaden av Zlatan. I ligan har man gjort sex mål på de två senaste matcherna. Det har snarare varit i den andra änden som svagheten funnits, om man kan tala om svagheter hos ett lag som nästan tagit full pott. Maignans ersättare i målet, rumänen Tatarusanu har inte gjort bort sig men det innebär ändå en kvalitetssänkning.

Hos Sinisa Mihajlovics Bologna har det varit lite vilda västern på sistone. 3-0-segern mot Lazio imponerar men insatserna mot Inter och Empoli gör det definitivt inte.

Jag tror ändå att Bologna har vissa chanser att ställa till det för AC Milan här. När spelare som Arnautovic och Barrow har en bra dag är Bologna ett lag med en hög högstanivå.

Milan har varit illa ute i sina två senaste ligamatcher och formen kan vara lite på väg nedåt. Här ger en Milan-seger drygt dubbla insatsen men jag tror starkare på att det kommer göras en del mål i den här matchen.

Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.84 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & BLGM
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 23 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: