18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Brentford – Liverpool 25/9: Svårslagen nykomling

Brentford är en orädd nykomling som direkt satt avtryck i Premier League. Nu är det Liverpools tur att försöka ta ner dem på jorden. Matchen spelas den 25 september med avspark kl 18.30.

Brentford är en nykomling som sticker ut och vågar ta plats. Sättet de har byggt det här laget på och sättet man har inlett sin första säsong i Premier League på imponerar.

Efter fem spelade omgångar står man på åtta poäng. Man inledde med att hemmabesegra Arsenal och därefter kryssade man borta mot Crystal Palace och Aston Villa. Därefter blev det förlust mot Brighton men förra helgen visade man återigen styrka då man, trots en utvisning i den 65:e minuten, vann med 2-0 borta mot Wolverhampton.

Därtill har man vunnit sina två matcher i Ligacupen. I veckan kunde Thomas Frank rotera i laget men ändå vinna med 7-0 mot League Two-laget Oldham. Finländaren Marcus Forss blev fyramålsskytt i den matchen.

Jurgen Klopp kunde formera ett rent B-lag sånär som på Naby Keita i Liverpools möte mot Norwich i Ligacupen. De vann, trots det, med 3-0.

Liverpool har inlett starkt och detta var lagets tredje 3-0-seger på de fyra senaste matcherna. I de två senaste ligamatcherna har man vunnit med dessa siffror mot både Leeds och Crystal Palace. Totalt står man på 13 poäng och blott ett enda insläppt mål på fem ligamatcher.

På Liverpools skadelista finns Thiago, Elliott och Firmino medan Alexander-Arnold eventuellt kan vara redo för spel. Hos hemmalaget är Baptiste avstängd efter utvisningen senast och därtill saknas skadade Sörensen och Dasilva.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Solid defensiv

Liverpool är av naturliga skäl ganska klara favoriter i den här matchen. Ett spel på bortalaget ger cirka 1.50 gånger insatsen.

Men det ska onekligen bli intressant att se hur väl Brentford står sig mot ett motstånd av Liverpools kaliber. Pontus Jansson och Kristoffer Ajer, med flera, har gjort det riktigt bra längst bak i lagets 5-3-2-formation och hittills har man endast släppt in två mål på fem matcher.

Samtidigt har Liverpool med hjälp av Virgil van Dijks återkomst hittat tillbaka till det trygga försvarsspel som var starkt bidragande till lagets framgångar förrförra säsongen. De har endast släppt in ett mål, på hörna mot Chelsea, så här långt i ligan.

Vi har alltså att göra med två solida lag med självförtroendet på topp. Med stor sannolikhet kommer vi få se ett mer tillbakadraget hemmalag och ett Liverpool som mestadels kommer att anfalla mot ett samlat försvar.

Brentford ser ut att kunna bli en obehaglig motståndare för alla lag den här säsongen och jag tror inte att det här blir någon enkel match för Liverpool.

Förutsättningarna gör att jag finner bäst spelvärde i att det här kommer att bli ganska målsnålt. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.65 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.65
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 25 september 2021
TV:  [viastapremium]
Stream: 

Jämför odds: