Speltips Juventus Lazio

Speltips Cagliari – Juventus 14/3: Risk för underskattning

Juventus fortsätter att jaga de båda Milanoklubbarna i toppen för att försvara ligatiteln. Juventus får dock se upp så att de inte underskattar ett Cagliari som verkar ha funnit lite momentum.

Juventus är inte det lag vi fick se under förra säsongen, vilket uttåget ur Champions League mot Porto tidigare i veckan verkligen underströk. Efter att ha förlorat första mötet med 1-2 borta så lyckades de ta matchen till en förlängning genom att spelvända resultat hemma först. Väl i förlängningen blev det dock ett mål vardera och Juventus fick se sig utslagna genom bortamålsregeln.

Med tio poäng upp till Inter är det också svårt att se hur de ska kunna vara med och hota om ligatiteln i år ifall de blåsvarta ens har i närheten av den form de har nu under resten av säsongen. Det ser ut att bli en ovanlig säsong för ett lag som prenumererar på titlar.

Matchen mot Cagliari ser i alla fall på papperet ut att vara en perfekt match för att studsa tillbaka och ta nya tag i ligaspelet nu när de inte behöver tänka på Europaspel längre. Skadeläget ser också bra ut, det är bara Paulo Dybala och Merih Demiral som fortsatt är skadade samtidigt som Rodrigo Bentancur fortfarande återhämtar sig från COVID-19.

Cagliari har vänt på steken

Efter 16 raka matcher utan en vinst i ligan så fick det tillslut räcka. Eusebio Di Francesco fick sparken från tränarbänken och istället hämtades Leonardo Semplici in, vilket redan fått oerhörd effekt. Under de tre matcher han varit tränare har de vunnit det livsviktiga bottenmötet mot Crotone med 2-0, besegrat Bologna med 1-0 och nu senast kryssat på bortaplan mot Sampdoria.

Cagliari verkar ha fått lite samma effekt som Genoa fick genom Davide Ballardinis tillträde på tränarbänken där de sköts upp som en raket i tabellen. Det är precis under smekmånader som dessa som lag bör se upp, Cagliari är nog för närvarande bättre än vad tabelläget föreslår så det gäller för Juventus att komma förberedda till mötet.

Anledningen till att Cagliari ligger så långt ner är att de har haft problem är att de haft problem med målskyttet, men samtidigt har de sett stabila ut defensivt. Innan 2-2 resultatet senast mot Sampdoria var det faktiskt sju raka matcher där de släppte in under två mål och även offensivt skickliga lag som Lazio och Atalanta har endast vunnit med 1-0 när de mött sarderna.

Juventus är såklart fortfarande starka favoriter, men även om de vinner så är Cagliari väldigt bra på att hålla nere siffrorna. Dessutom finns det risk att Juventus underskattar gli isolani och därför rekommenderar vi istället spelet Cagliari +1,5 i asian handicap för 1.61 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cagliari +1,5 Asian
Odds: 1.61
Bolag: Campobet
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: