28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Chelsea – Villareal 11/8: Supercupen

Champions League-mästarna Chelsea ställs mot Europa League-mästarna Villareal i Supercup-finalen. Matchen spelas onsdagen den 11 augusti med avspark kl 21.00 på Windsor Park i Belfast.

Som uppladdning inför de stundande ligapremiärerna går den årliga Supercup-finalen av stapeln. Både Premier League och La Liga drar igång i helgen och här får både Chelsea och Villareal mäta sina krafter mot riktigt bra motstånd.

Chelsea avslutade förra säsongen med att vinna Champions League men vägen dit var inte på något vis spikrak. Förväntningarna var högt ställda inför säsongen efter att man gått ”all in” under sommarens transferfönster.

Det blev en svår uppgift för Frank Lampard att få ihop alla bitarna med så många nya spelare och vid årsskiftet tog ledningens förtroende slut och Thomas Tuchel tog över rodret. Därefter vände det mesta uppåt.

Nu har han haft ett halvår på sig att implementera sina idéer och de nya spelarna är acklimatiserade. De förutsättningarna bör tala till Chelseas fördel den här säsongen.

Chelsea blev dock ”bara” fyra i Premier League och för Villareals del blev det ”bara” en sjunde plats i La Liga. Det var Unai Emerys första säsong och som helhet blev det ändå en lyckad säsong tack vare Europa League-titeln.

Där slog Emery ut sin förra klubb Arsenal i semifinalen och efter straffar mot Manchester United kunde man säkra en stor titel för en relativt liten klubb som Villareal.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Chelsea och Villareal är lite grann i samma sits då man kommer från en säsong där man gjort succé i Europa men inte lyckats fullt ut i ligaspelet. Båda har relativt nya tränare som nu bör kunna få ut ännu mer av sina lag.

Om det blir så återstår förstås att se men det är två klubbar som går in i den här säsongen med en god känsla. Stommen i båda lagen är densamma och den håller hög kvalitet i båda fallen, men Chelsea är ju på annan nivå i den bemärkelsen.

Den här typen av matcher med en ”halvtitel” på spel är alltid något ovissa på förhand. Chelsea står emellertid som ganska klara favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 1.75.

Villareal har laddat upp med träningsmatcher mot engelskt motstånd i form av Leicester och Leeds i de två senaste. Det har blivit målrika tillställningar där man förlorade med 3-2 mot Leicester och spelade 2-2 mot Leeds i helgen.

Chelsea har spelat två derby-träningsmatcher inför den här matchen. Senast spelade man 2-2 mot Tottenham och dessförinnan vann man med 2-1 mot Arsenal.

Å ena sidan tror jag att båda lagen gärna vill säsongens första tävlingsmatch och få med sig en god känsla inför den snart stundande ligapremiären. Å andra sidan vill man inte riskera skador, vilket kan innebära att det blir lite av en träningsmatch-känsla över det hela.

Det återstår att se, men jag tror snarare på förstnämnda. Jag tror på två lag som främst kommer fokusera på sitt egna offensiva spel och vara framåtlutade i sin spelidé.

Det bör kunna bli en ganska öppen matchbild och därför finner jag bäst spelvärde i att båda lagen kommer göra mål. Det spelas till 2.05 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 11 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: