Speltips Crystal Palace – Newcastle 23/10: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 22 October 2021

Crystal Palace har kryssat sig fram i Premier League på sistone men bör ha goda chanser till tre poäng när Newcastle gästar. Matchen spelas lördagen den 23 oktober 2021 med avspark kl 16.00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Newcastle

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace är obesegrade i sex av sina sju senaste Premier League-matcher. I tabellen har man dock inte avancerat nämnvärt på grund av att man kryssat i fem av dessa matcher.

Efter åtta spelade matcher står Crystal Palace på åtta poäng och en 14:e plats i Premier League. Prestationerna har varit bra på sistone och Patrick Vierias manskap tycks vara på rätt väg.

I de tre senaste omgångarna har man spelat oavgjort mot Brighton, Leicester och Arsenal. Det kunde dock ha blivit klart bättre än så om man haft lite mer marginaler på sin sida. Mot såväl Brighton som Arsenal senast har man släppt in kvitteringsmål på tilläggstid.

Nu tar man emot Newcastle där det å ena sidan är kris samtidigt som klubben andas framtidsoptimism som aldrig förr. Vad man än tycker om Newcastles nya ägarskap så är det onekligen väldigt intressant att följa utvecklingen.

I veckan sparkades manager Steve Bruce och nu leds laget tillfälligt av Graeme Jones. Laget har fortfarande inte vunnit en enda ligamatch den här säsongen och man är näst sist i Premier League med endast tre poäng.

Newcastle behöver få ordning på det lag man har illa kvickt. Förstärkningar är säkerligen att vänta i januari-fönstret men då kan det vara försent om man inte börjar vinna matcher här och nu.

Förra helgen svarade man för en okej insats mot Tottenham men man förlorade med 3-2. Därtill blev Jonjo Shelvey utvisad i slutet och missar därmed den här matchen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intressanta Newcastle-tider

Newcastles nya ägarskap förändrar på ett sätt allt över en natt. Samtidigt förändrar det ingenting. Hur stora resurserna än är så har man det lag man har just nu och som det sett ut hittills är man utan tvekan en stark nedflyttningskandidat.

Nu ställs man mot ett Crystal Palace som har en positiv trend även om det inte har gett någon vidare skjuts uppåt i tabellen. Laget gick mållösa från de första tre matcherna på säsongen men har sedan dess blivit klart vassare i sin offensiv. Inte minst sedan värvningen av Odsonne Edouard.

Crystal Palace har gjort två mål i sina två senaste matcher och mot ett Newcastle som har släppt in 19 mål på 8 matcher bör man ha goda chanser att göra två mål igen.

Steve Bruce Newcastle har saknat en hel del vad gäller struktur och man har oftast levt på individuella prestationer i sitt anfallsspel. Ibland har det funkat, oftast har det inte gjort det. En ny tränare och ett par värvningar kan säkert lösa en del av problemen men här och nu denna lördag tror jag man får det svårt.

Mitt spel blir att Crystal Palace gör över 1.5 mål till 1.95 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace över 1.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 23 oktober 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: