16 december 2019 Crystal Palace Brighton Speltips

Speltips Crystal Palace – West Brom 13/3: Målfokus

West Bromwich Albion bör ha en god chans att våga gå för tre poäng i Premier League borta mot Crystal Palace den 13 mars 2021.

Inför avslutningen på säsongen i premier League kan vi konstatera att det fortsatt är vidöppet i bottenstriden, även om det inte är helt säkert på att man kan benämna West Bromwich Albion och Sheffield United som realistiska kandidater till att kunna klara nytt kontrakt.

Å andra sidan återstår tio omgångar, med 30 poäng att spela om, varpå mycket fortfarande kan hända för ett lag som West Bromwich Albion. Men om det ska hända måste det hända här och det måste hända nu.

West Bromwich Albion har ingen vidare trend på slutet, även om man bara har en förlust på sina fem senaste matcher. Man är och förblir ett svårslaget lag under Sam Allardyce, men med tre vinster på 28 omgångar finns det en hel del övrigt att önska.

Det har varit målsnåla matcher gång på gång och nu möter man ett Crystal Palace som har tre raka hemmamatcher utan mål framåt. Därför är det inte konstigt att spelbolagens magkänsla säger att det ska in pesetas på underspelen här.

Crystal Palace föll igenom tungt mot Tottenham Hotspur senast och har flera matcher med för många insläppta. West Bromwich Albion har nu ett guldläge att gå för tre poäng, som man inte riktigt har kapaciteten att göra mot vilket lag som helst.

Felaktig lina i Premier League

Crystal Palace har en lång skadelista och det vållar problem inför matchen mot West Bromwich Albion. Efter ett par veckor med svaga resultat är det inte utan att Crystal Palace behöver oroa sig en del för bottenstriden trots allt.

Men nog är det inte konstigt att laget försvagas när man har spelare som Tyrick Mitchell, Wayne Hennessey, Nathan Ferguson, James Tomkins, James McArthur, James McCarthy och Mamadou Sakho borta från spel. Det är inte optimalt. Nu kan man även sakna ytterbacken Nathaniel Clyne, som många känner igen från Liverpool.

På tal om ytterbackar från storklubbar är Kieran Gibbs troligen utanför laget igen för West Bromwich, som i övrigt kan formera sitt starkast möjliga lag. Om det är någon gång som man ska gå för att vinna en match är det väl ändå nu?

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger såsen hos Mr Green. Spelbolagen är lite för ense om att det blir en återhållsam historia, men jag förväntar mig mer när båda ser ett bra läge att plocka tre poäng.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 16:00, lördag 13 mars 2021
TV: 
Stream: