27 april 2019 dallas stars speltips betting st louis blues

Speltips Dallas Stars – Nashville Predators 17/2: Underspel

NHL är tillbaka natten till onsdagen den 17 februari 2012 när Nashville Predators spelar hemma mot Nashville Predators.

Det är ett mycket tätt matchande som nu gäller i NHL och varje natt får vi se en handfull matcher, ofta samma matcher som nätterna innan. I dessa speciella coronatider har man valt att lägga upp ett speciellt spelschema, där lagen ofta spelar mot varandra flera gånger i följd för att minska smittorisken.

Men trots det har det i perioder varit stora problem med coronasmitta i NHL och många matcher har redan i det här läget tvingats ställas in. Det har fått följden att flera lag står på färre spelade matcher än tänkt och redan nu är man lite snett på spelschemat.

Ett sådant lag är Dallas Stars, som bara har spelat tolv matcher under inledningen på säsongen, att jämföra med 16 matcher som flertalet av lagen i samma division har spelat. Det gör att man har hamnat i ett lite ansträngt läge.

Det blir inte heller bättre av att man har så förtvivlat svårt att få igång sitt spel. I perioder har Dallas Stars radat upp bra prestationer, och 40 gjorda mål framåt borde vittna om att man har något på gång. Men på slutet har formen varit åt helt andra hållet.

Nashville Predators däremot har spelat 15 matcher och har varit urstarka på sin hemmaplan, med fem vinster på nio försöker. Men på bortaplan har man fem förluster – på sex försök. Allt annat än lovande.

Underspelet i NHL

Nashville Predators vann så sent som i senaste hemmamatchen, men har på det hela taget fyra förluster på sina fem senaste matcher och det som verkligen oroar är att man har snittat mellan ett och två mål i de här matcherna. Det brukar inte räcka långt.

Det här blir fjärde gången bara den här våren som Nashville Predators spelat mot Dallas Stars, med klara förluster i båda de tidigare mötena. 7-0 första gången och sedan 3-2 i matchen därefter. Det vittnar en del om vad det är för typ av skillnad mellan lagen.

Lagen skulle också ha spelat mot varandra redan natten till i dag, tisdag, men då ställde man in matchen av väderskäl, på inrådan från lokala myndigheter. Förhoppningen är att kunna spela den här matchen.

Men nu har Dallas Stars fått en formdipp, samtidigt som Nashville Predators har fortsatta problem att göra mål framåt.

Nashville Predators saknar Johansen, Ekholm, Olivier, Richardson och Sbisa inför den här matchen. I hemmalaget saknas Radulov, Seguin, Johns och målvakten Ben Bishop.

  Rygga spelet hos SpeedyBet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,83
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 02:30, onsdag 17 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: