15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning 10/3: Nattmöte

Natten till onsdag svensk tid ska Detroit Red Wings göra sitt yttersta för att försöka skrälla hemma mot Tampa Bay Lightning i NHL.

Det är kanske inte en säsong som lockar likt alla andra säsonger, men det är någonting speciellt och annorlunda med en här säsongen i NHL. Det speciella upplägget har skapat andra situationer och dråpliga lägen, som vi lugnt kan konstatera att lagen är olika bra på att hantera.

Ett av lagen som hanterar rådande förutsättningar och omständigheter allra sämst heter Detroit Red Wings. Efter ett par intensiva månader med NHL-hockey kan vi konstatera att Detroit Red Wings är fast förankrade i bottenstriden och att det i nuläget inte finns någonting som pekar på att man ska ta sig därifrån. Detroit Red Wings är helt enkelt inte bra nog.

Detroit Red Wings har spelat in 17 poäng så här långt och är i den totala NHL-tabellen på placering nummer 30. Det gör att man redan nu har väldigt svårt att försöka rädda säsongen för att nå slutspelet. Då får vi se en Great Escape av episka mått från Detroit Red Wings sida.

Det går egentligen enklast att jämföra Detroit Red Wings med poängskörden som Tampa Bay Lightning har. Detroit Red Wings ska nu möta det lag som inför den här matchen tagit näst flest poäng av samtliga lag och som har 36 inspelade poäng hittills. Det vill säga mer än dubbelt så mycket som Detroit Red Wings har. Det skojar man inte bort.

Formen talar för gästerna

Tabellplaceringen just nu är en sak, poängskörden en annan. Men det finns en hel del andra saker som också talar för att Detroit Red Wings ska få det förtvivlat svårt hemma mot Tampa Bay Lightning den här gången.

Detroit Red Wings har förlorat två av två möten med Tampa Bay Lightning den här säsongen och det enda man kanske kan hitta någon tröst i är att man vann ett av mötena förra säsongen. Men det var ett lönlöst möte i början av mars månad (…) som inte spelade någon roll för något av lagen i förhållande till säsongen i stort.

Men det som kanske allra tydligast talar för att Detroit Red Wings inte ska vinna här är att man åter hamnat i ett mörkt, svart hål beträffande sin egen form. Tre raka förluster för Detroit Red Wings gör att man känns som den slagpåse man hela tiden har varit den här säsongen igen.

Tampa Bay Lightning å sin sida har vunnit sju av sina åtta senaste matcher och det finns ingenting som talar för att man tänker slå av på takten här heller.

Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid) spelas till 1,60 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,60
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 01:30, onsdag 10 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: