17 juli 2018 Elias Ymer speltips ATP Båstad

Speltips Elias Ymer – Henri Laaksonen 15/7: ATP Båstad

Henri Laaksonen gäller som favorit inför torsdagens möte med Elias Ymer i ATP Båstad. Men pressen är kanske ändå på hemmaspelaren.

Det har inte varit en vidare rolig säsong än så läneg för Elias Ymer, som inte har särskilt många bra skalper bakom sig under 2021 och som inte har kunnat leva upp till förväntningarna som många har haft på honom.

På senare år har storebror Elias Ymer inte heller varit Sverigeetta, utan det har hans egen lillebror Mikael Ymer varit istället. Säga vad man vill, men det var inte riktigt så det såg ut för ett par år sedan när Elias Ymer bland annat kunde slå Ivo Karlovic på gräset i Wimbledon.

Men utvecklingen har inte varit vad någon hade hoppats på – även om han i ATP Båstad är den enda hemmaspelare som är kvar i handlingarna.

Mikael Ymer föll igenom redan i den första omgången, en stor besvikelse det också, och det gör att det är Elias Ymer som publiken får hålla på.

Han var rejält illa ute mot Taro Daniel i den första rundan, men kunde vända 1-0-underläge trots 3-0-underläge i andra set och vann till slut efter tre tuffa set. Det kan vara meriterade, men är också ett tecken på att Elias Ymer inte är i fullt slag.

Odds i ATP Båstad

Tennisveckan i Båstad är inte riktigt samma sak den här säsongen som andra säsonger, såklart, men det är fortfarande en del publik på läktarna, vackert väder vid havet och för många spelare är det drömturneringen för året som spelas.

En återkommande spelare är schweizaren Henri Laaksonen, även om han ofta får kvala sig in för att få plats här. Henri Laaksonen är en spelare som inte riktigt kunnat etablera sig som en given del av ATP-touren.

Men samtidigt har Henri Laaksonen en stark förmåga att göra okej resultat och har varit bra i enstaka turneringar under sin karriär, även om han som bäst varit rankad 93 i världen. Det i sig är ingenting som skrämmer med Henri Laaksonen direkt.

Inför den här matchen är Henri Laaksonen också favorit om vi frågar spelbolagen och jag är benägen att hålla med, inte minst för att jag inte har imponerats nämnvärt av Elias Ymer.

Henri Laaksonen vinner spelas till 1.71 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Henri Laaksonen vinner
Odds: 1.71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 11:00, torsdag 15 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: