6 juni 2017 Danmark Tyskland

Speltips Färöarna – Danmark 4/9: Derbykaraktär

Färöarna, en del av konungariket Danmark, tar emot sin storebror hemma i Torshavn i VM-kvalets grupp F. Matchen spelas den 4 september med avspark kl 20.45.

Håkan Ericsson har, trots ytterst begränsade möjligheter, gjort ett fint jobb med sitt Färöarna. Framförallt gjorde man bra ifrån sig i Nations League förra året där man vann sin grupp före Malta, Lettland och Andorra.

I detta VM-kval har man dock ställts på svårare prov. I den första matchen borta mot Moldavien lyckades man få med sig en poäng men därefter har man förlorat mot Österrike borta med 3-1 och Skottland borta med 4-0.

I onsdags spelade man sin första hemmamatch i detta gruppspel och där brukar man vara ganska svåra att ha att göra med. Israel hade dock inga större problem att vinna den matchen och slutresultatet blev en ny 4-0-förlust.

Efter ett speciellt och resultatmässigt lyckosamt EM fortsätter Danmark att övertyga. I onsdags besegrade man Skottland hemma på Parken med 2-0 efter två tidiga mål. Den segern gör att man toppar grupp F med fem poängs marginal redan efter fyra spelade matcher.

I våras bortaslog man Israel med 2-0 följt av en 8-0-seger hemma mot Moldavien. Därefter tog man en övertygade 4-0-seger borta mot huvudkonkurrenten Österrike och vägen mot VM 2022 i Qatar ser nu ut att vara krattad för Danmark.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Färöarna säljer sig dyrt

Även om Färöarna inte har någon chans att hävda sig i den här gruppen lär man komma till den här matchen med fullt fokus. För dem är Danmark det landslag man helst av allt vill ställa till det för och trots att det är klasskillnad mellan lagen kan det innebära något av en derbykaraktär över den här matchen.

Lagen möttes så sent som för ett år sedan i Danmark, då vann hemmalaget med klara 4-0. Danmark är också gigantiska favoriter i den här matchen där ett rakt spel på bortalaget står i cirka 1.12 gånger pengarna.

Att spela på konstgräset i Torshavn är alltid en speciell och smått exotisk upplevelse och många bra lag har haft problem att vinna här. Israel hade det inte onsdag, men troligen kommer vi få se ett mer fokuserat och taggat Färöarna när Danmark står för motståndet.

Håkan Ericsson har satt en välfungerande organisation som har presterat på en mer jämnhög nivå än tidigare. Danmark är riktigt bra just nu, men jag tror också att Färöarna kommer att sälja sig dyrt.

Danmark går som tåget och det är inte otänkbart att ett visst mått av underskattning kan smyga sig in. Danmark är för bra för att tappa poäng i den här matchen men jag tror inte det kommer att bli någon utklassning. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen till 1.76 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål totalt
Odds: 1.76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 4 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: