stream aston villa liverpool

Speltips FC Köpenhamn – Sivasspor 26/8: Öppen matchbild

FC Köpenhamn vann det första mötet borta mot Sivasspor med 2-1 och nu väntar en retur hemma på Parken. Det andra mötet i detta playoff till Europa Conference League spelas torsdagen den 26 augusti med avspark kl 19.00.

FC Köpenhamn – Sivasspor

Conference League-playoff
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

FC Köpenhamn har samlat på sig mycket erfarenhet från spel i Europa på högre nivå än detta, men efter förra säsongens tredjeplats i den danska ligan är det kval till Conference League som gäller. Och där har man gjort bra ifrån sig.

Man inledde med att slå ut Torpedo BelAZ med totalt 9-1. I den andra rundan ställdes man på svårare prov i Lokomotiv Plovdiv, som man besegrade med totalt 5-3. I detta playoff-möte mot turkiska Sivasspor kunde man sedan ge sig själva goda förutsättningar att ta sig vidare då man vann med 2-1 i det första mötet på bortaplan.

Det ger också att man kommer till den här matchen med fem raka segrar. I helgen besegrade man SönderjyskE med 2-0 hemma, vilket ger att man är en poäng efter Midtjylland i toppen av tabellen efter sex spelade ligaomgångar.

Sivasspor slutade på femte plats i den turkiska ligan förra säsongen, men har inte fått någon flygande start på den här säsongen. Än så länge är dock bara två omgångar spelade och man har förlorat bägge. Senast, i helgen, föll man med 2-1 borta mot Trabzonspor.

I kvalet till Conference League har man emellertid gjort det bättre. Där har man fram till det här mötet slagit ut Petroclub och Dinamo Batumi i jämna matcher med liten vinstmarginal.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Framåtlutat bortalag

FC Köpenhamn har alltså en 2-1-ledning att gå på inför den här hemmamatchen och man är även ganska klara favoriter att vinna också den här matchen. En rak etta ges till ett odds omkring 1.52 gånger insatsen.

Danskarnas form är god då man kommer med 5 raka segrar och 11 matcher utan förlust. Framförallt är det offensiven som har levererat då man gjort totalt 15 mål på de 5 senaste matcherna.

Den första matchen i det här playoff-mötet var en jämn tillställning som FCK, på ett imponerande sätt, lyckades vinna. De är en klubb som har skaffat sig vanan och rutinen i de här sammanhangen och mycket talar för att man kommer att ta sig till ett gruppspel i Conference League.

Ännu är dock det här dubbelmötet långt ifrån avgjort, i synnerhet då regeln om fördelen vid mål på bortaplan är skrotad. En regeländring som direkt tycks ha fått positiv effekt i bemärkelsen att vi har fått se öppnare matcher än tidigare.

FC Köpenhamn lär inte önska att den här matchen ska bli någon vilda västern-historia, men samtidigt är Sivasspor nödgade att gå framåt och successivt lär matchen då öppna upp sig.

Båda lagen har gjort mål i 4 av Sivasspors 5 senaste matcher och samma sak gäller för FCK i 5 av deras 6 senaste matcher.

Sammantaget gör detta att mitt spel blir att båda lagen kommer göra mål i den här matchen till 1.80 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.80
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 26 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: