Fulham

Speltips Fulham – Sheffield United 20/12: På uppgång

Serieledarna Fulham tar emot ett Sheffield United på uppgång i Championship. Matchen spelas måndagen den 20 december 2021 med avspark kl 20:45 på Craven Cottage.

Fulham har någonting intressant på gång igen. Under Marco Silvas ledning har laget lyft och svarat för en väldigt stark höst i Championship.

Nu ser man emellertid ut att ha hamnat i en liten formdipp då man inte har lyckats vinna på fyra raka matcher. Samtliga dessa fyra har slutat oavgjort vara de tre senaste med resultatet 1-1. Samtidigt innebär det att man står på 11 raka matcher utan förlust. Det ger att man toppar Championship med sina 45 poäng efter 22 matcher.

Sheffield United har haft det klart tuffare sedan nedflyttningen från Premier League förra säsongen. Efter 21 spelade matcher har man tagit 29 poäng och ligger på en 14:e plats i den något haltande tabellen.

Paul Heckingbottom tog över som manager förra månaden efter att Slavisa Jokanovic och det har inneburit ett visst lyft. För Robin Olsen gäller dock det motsatta då han tappat sin plats mellan stolparna efter sin skadefrånvaro. Men laget kommer nu från tre raka segrar. Det var dock två veckor sedan man sist spelade match, då besegrade man Cardiff City borta med 3-2.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Fulham har öst in mål den här hösten och med sina 51 mål totalt är man klart bäst i Championship. Aleks Mitrovic har svarat för hela 22 av de här 51 mål och toppar därmed seriens skytteliga.

I de senaste matcherna har dock offensiven hackat något och man har bara gjort tre mål på de fyra senaste. Förra helgen spelade man 1-1 borta mot Luton.

Vi har alltså att göra med en serieledare som tappat formen något som ställs mot ett mittenlag på väg uppåt efter tre raka segrar. Hos spelbolagen gäller dock Fulham som relativt klara favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.78 gånger insatsen.

Fulham är förstås rättmätiga favoriter men jag tror att Sheffield United kommer att sälja sig dyrt här. De har den bättre trenden och man har därtill hållit nollan i tre av sina fyra senaste matcher. Det är en bra grund för att kunna stänga igen bakåt mot Mitrovic och company på Craven Cottage.

Ser vi till Sheffield Uniteds sju senaste matcherna så har det gjorts under 2.5 mål i fem av dessa. I Fulhams fyra senaste matcher har det gjorts under 2.5 mål totalt i samtliga.

Sammantaget gör detta att jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en jämn, tät och målsnål tillställning. Fulham har spetsen framåt men har inte levererat i de senaste matcherna. Samtidigt har Sheffield United sett allt mer solida ut på sistone. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt i den här matchen till fina 2.10 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 20 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: