stream aston villa liverpool

Speltips Girona – Almeria 4/10: Segunda Division

Girona och Almeria stred i toppen av Segunda Division förra säsongen och förutsättningarna är jämna inför den här bataljen. Matchen spelas måndagen den 4 oktober med avspark kl 21.00.

Almeria slutade på fjärde plats och Girona på femte plats, två poäng bakom i Segunda Division förra säsongen. Därmed fick de kvala för att ta sig upp till La Liga och där slog Girona ut Almeria i ett dubbelmöte.

Det bar dock inte hela vägen för Girona och den här säsongen har man inlett något sämre. Efter sju spelade matcher står man på åtta poäng och nu krävs en uppryckning om man inte ska tappa för mycket mark till toppen där Almeria befinner sig.

Efter tre raka förluster har man också steppat upp i de två senaste matcherna. För två veckor sedan besegrade man Real Valladolid med 1-0 på hemmaplan och i senaste omgången tog man poäng borta mot Oviedo i en match som slutade 0-0.

Almeria har fått en klart bättre start på säsongen då man står på 15 poäng efter sju matcher. Man har vunnit fem och förlorat två av dessa matcher och kommer till det här mötet med två raka övertygande segrar.

Senast slog man Teneriffa med 3-1 hemma och dessförinnan vann med klara 4-0 borta mot Alcorcon.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel bortalaget

Förutsättningarna är jämna inför det här mötet, vilket inte minst avspeglas hos spelbolagen. Där är oddsen nästan jämbördiga mellan lagen men hemmalaget Girona är knappa favoriter till ett odds omkring 2.55.

Framförallt är det hemmaplansfördelen som gör dem till knappa favoriter. Ser vi till vad lagen har presterat så här långt är det fördel bortalaget. De är sju poäng före i tabellen och kommer från två fina insatser.

Senast lagen möttes var det dock Girona som gick segrande i det dubbelmöte som var kvalet till La Liga förra säsongen. Då vann Girona först med 3-0 och den andra matchen slutade mållös. Säsongen dessförinnan möttes de också i ett uppflyttningskval och även den gången vann Girona.

I det senaste mötet i Segunda Division i seriespelet gick Almeria segrande med 1-0 på bortaplan. Det andra seriemötet slutade 0-0.

Generellt har vi att göra med två jämnstarka klubbar över de senaste säsongerna. Mötena brukar bli jämna, täta tillställningar. I 5 av de 7 senaste mötena har det gjorts under 1.5 mål mellan de här lagen.

Girona var också ett av Segundas målsnålaste lag förra säsongen och den här säsongen har det gjorts under 2 mål i 5 av de 7 inledande matcherna.

Almeria har en vassare offensiv och har inlett säsongen bäst men på hemmaplan har Girona definitivt kapaciteten att neutralisera dem. Det mesta talar för att även det här mötet kommer bli jämnt och målsnålt och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.70 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under  2.5 mål totalt
Odds: 1.70
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 4 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: