Speltips Hammarby – Cukaricki 12/8: Vinna eller försvinna

Axel Sjödin Publicerat: 12 August 2021

Hammarby spelar returen i Europa Conference League-kvalet mot Cukaricki hemma på Tele2.

Hammarby - Cukaricki

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Så var det dags för returen hemma mot Cukaricki som Hammarby har satt sig i en knivig sits inför. Det första mötet nere i Serbien slutade 1-3 i Cukarickis favör och Bajen behöver således ta ikapp ett två måls försprång ifall de ska lyckas ta detta dubbelmöte till en förlängning åtminstone.

Likt inför förra mötet så har Hammarby matchen vilat flera spelare i ligaspelet med torsdagens drabbning i åtanke. I det mållösa mötet mot IFK Göteborg på Ullevi i söndags var det flera från den ordinarie elvan som antingen vilade hela matchen eller klev av tidigt så som i Ludwigssons fall.

Som förväntat satsar alltså Stockholmsklubben allt på returen här och det finns faktiskt goda förutsättningar för att man ska kunna klara det. Cukaricki är vanligtvis inget topplag i Serbien och som den som såg öppningsmötet märkte så är det knappast en klubb med massivt stöd i Belgrad heller.

De är ett serbiskt mittenlag och det finns en anledning till att Hammarby var favoriter hos spelbolagen även när de spelade i Belgrad, Bajen ska vara det starkare laget här. Resultatet i öppningsmötet återspeglar alltså inte styrkeförhållandena mellan dessa båda lagen och är lite smått missvisande även sett till hur matchbilden såg ut.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmaplansfördelen blir starkare än vanligt

Även om de senaste resultaten varit lite svajigare när spelare vilats så har alla i Bajenlägret segern mot Maribor hemma på Tele2 färskt i minnet där de stod för en makalöst fin insats. Något de nog kan upprepa även här om spelet sitter.

Likt slovenerna kommer nog serberna att vara ovana vid konstgräsmattan på Tele2, vilket Hammarby förhoppningsvis kan utnyttja. De grönvita är som vanligt ett starkt hemmalag med bra tryck på läktaren, men hemmaplansfördelen förstärks ytterligare i Europa just på grund av underlagsfaktorn. Det är alltså på Tele2 som Hammarby ska säkra avancemang.

Mycket riktigt är också oddsen för att Hammarby ska vinna returen inte särskilt höga då de hos de flesta spelbolag med marginal ligger under två gånger pengarna. Anmärkningsvärt nog är det dock få som tror på att stockholmarna ska lyckas avancera vidare trots detta och oddsen för att det ska hända är ganska saftiga.

Hammarby är som sagt det bättre laget och för 3.40 hos Campobet tycker jag att det finns bra spelvärde i att spela på att de tar sig vidare till nästa omgång i kvalet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby avancerar
Odds: 3.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  Aftonbladet+

Jämför odds: