2 maj 2019 frölunda djurgården speltips shl

Speltips HV71 – Frölunda 9/3: Press

Frölunda är i stort behov av en fjärde raka vinst mot HV71 den här säsongen i SHL. Vi rekar med odds den 9 mars 2021.

Mot bakgrund av hur säsongen har utvecklat sig för både HV71 och Frölunda är det en enormt viktig match som väntar på tisdagskvällen. Det är som bekant lite av ett rivalmöte som väntar, men det är också tre viktiga poäng på spel i tabellen.

HV71 har haft en tung säsong sedan start och är ett av lagen som har släppt in allra flest mål (141) så här långt. Det känns fortfarande som att vi har att göra med ett ihåligt försvarsspel i ett lagbygge som inte har alla bitar på plats inför den här säsongen. Det är egentligen ganska uppenbart att hävda något sådant.

HV71 ligger i skrivande stund sist i tabellen och har med det ett tufft utgångsläge inför avslutningen. Det mesta pekar på att HV71 får kvala för att hålla sig kvar, men det går att rädda kontraktet redan innan om man faktiskt kommer in i ett bra stim sista sju omgångarna.

Hemma mot Frölunda känns det kanske inte som att HV71 ska ta poängen, med tanke på att det är ett lag som man redan har förlorat mot vid tre av tre tillfällen under den här säsongen. Mycket kan man säga men det är inte bra papper.

Frölunda har också enormt mycket att spela för, då man riskerar att bli förbisprungna av Leksands IF i tabellen och därmed tappa direktplatsen till kvartsfinalen.

HV71 får det tufft

Inför matchen i fråga har HV71 fem raka förluster och även om man har haft bra hugg i flera matcher, och tagit två av mötena till förlängning, är det ändå uppenbart att HV71 har direkt svag form för närvarande.

Men Frölundas form skrämmer inte heller och göteborgarna har bara vunnit en av sina sju senaste matcher i SHL. Det enda som talar riktigt hårt för bortalaget här är att HV71 alltså vunnit samtliga tre möten med HV71 under säsongsinledningen.

Egentligen är det här två lag som gör alla besvikna den här säsongen och som har lite för nära till kryssen i sina matcher. Då blir det snabbt att poängsnittet går ner när man inte lyckas rada upp ett par trepoängare på rad.

X (oavgjort) spelas därför till fantastiska 4,45 gånger såsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,45
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, tisdag 9 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: