expert vm 2018 slutspel speltips betting

Speltips inför Riksdagsvalet 2022: Hur går det för Liberalerna?

Liberalerna är illa ute i opinionsmätningarna, men frågan är om partiet klarar 4-procentspärren och stannar kvar i riksdagen efter nästa val?

Många ser nästa riksdagsval i Sverige som ett vägskäl för vilken typ av land det här kommer att vara om några år, men kanske är det att dra saker och ting lite väl långt. Vad vi däremot kan känna oss helt säkra på är att nästa riksdagsval kommer att kännas glödhett.

Förutsättningarna som fanns inför det senaste riksdagsvalet, det som hölls 2018, ser nu helt annorlunda ut och den politiska kartan har ritats om. Det kommer såklart att få effekter på hur människor väljer att rösta, men vilka effekter väntar?

Enligt opinionsmätningar finns det ett par mindre partier som fortsätter att tappa och nu handlar det förmodligen om att försöka hålla sig relevanta så gott det bara går. Liberalerna är ett av partierna som riskerar att hamna utanför riksdagen om utvecklingen fortsätter så här.

SPELA PÅ RIKSDAGSVALET 2022 – FÅ 100 KRONOR FREEBET! MrGreen är spelbolaget för dig som vill spela på roliga marknader. Nu får du dessutom chansen att spela för 100 kronor som du får tillbaka om spelet inte sitter. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liberalerna – riksdagsplatsen är i fara 2022

Ett parti som har haft en utveckling åt precis det andra hållet är Liberalerna, som inte har kunnat hantera tiden och hålet efter sin tidigare partiledare Jan Björklund. Det var en populär partiledare som förmodligen lockade en hel del tveksamma väljare att rösta på partiet.

I partimätningar som kommit sista veckorna är man nere närmare 2 procent av rösterna, att jämföra med 5,49 procent som Liberalerna hade i det senaste riksdagsvalet.

Det här är samtidigt ett parti som genomgått enorma förändringar på senare år: nytt namn, en helt ny strategi kring politiskt samarbete, ny partiledare och en hel del annat.

Faktum är att man i realpolitiska mått mätt har haft fyra starka år med Stefan Löfven, med mycket liberal politik som har genomförts, men det är inte det som väljarna verkar nappa på. Det känns uppenbart att många är trötta på Liberalerna och för deras del handlar det om att försöka definiera sin roll i svensk politik.

I mina ögon blir det tufft att hinna med innan nästa riksdagsval. Under 4 procent av rösterna på Liberalerna spelas till 1,85 gånger insatsen hos Mr Green. Då skulle man också tappa sin riksdagsplats.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Liberalerna under 4 procent (2022)
Odds: 1.85
Bolag: Mr Green