Speltips Inter Sassuolo

Speltips Inter – Benevento 30/1: Rak vinst

Benevento är ingen enkel motståndare, men Inter är ett lag som inte snubblar i det här läget. Vi rekar med odds den 30 januari 2021.

Allting pekar på att vi under vårsäsongen går mot en titelstrid i Serie A som kommer att vara någonting utöver det vanliga, och utan tvekan det som vi och många med oss har väntat på under så många år när Juventus har dominerat.

Det är väl egentligen ett antal faktorer som samkör den här säsongen, men låt oss vara helt ärliga och bara säga att Juventus helt enkelt inte är lika bra. Det är den största, starkast bidragande orsaken till att det blir så här.

Med det sagt har AC Milan varit bättre än på många år, Inter känns som en seriös utmanare sett över en hel säsong och AS Roma, Atalanta och kanske även Napoli känns mer mogna. Åtminstone de två förstnämnda.

Men Inter är det lag som i mina ögon är favoriter till att vinna titeln nu och ska man gå in på ett långtidsspel på italienska ligamästare skulle jag ha backat Antonio Contes lag.

Nu har man bara en vinst på sina fyra senaste matcher, men vinsten kom mot Juventus och var ett styrkebesked av stora mått.

På hemmaplan är Inter också extremt, extremt starka och har sex raka vinster på San Siro. Dessutom möter man nu ett Benevento som man vunnit samtliga matcher mot sedan 2017.

Benevento är inte klasskassa

Det vore dock dumt att avfärda Benevento som ett rakt igenom svagt lag, med tanke på att man med sina 22 poäng på 19 omgångar visat att man faktiskt har i Serie A att göra. Det är imponerande för ett lag som är nykomling.

Benevento har dock tre raka matcher utan vinst och har haft det ganska tufft mot topplagen på senare tid, med storförluster mot både AC Milan och Atalanta. Vid båda tillfällena har Benevento dessutom spelat på hemmaplan.

Rimligen borde man se Benevento som klar underdog här och det talar för Inter på förhand.

Inter -1,5 spelas till 1,75 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter -1,5
Odds: 1,75
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:45, lördag 30 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: