LA Galaxy Vancouver Whitecaps 5 juli 2016

Speltips LA Galaxy – Dallas 8/7: Bortasvaga

Topplaget Los Angeles Galaxy tar emot bottenlaget FC Dallas i MLS Western Conference. Matchen spelas natten till torsdag den 8 juli med avspark kl 04.30 svensk tid.

Det är ett tätt matchande i MLS just nu där såväl LA Galaxy som Dallas bara har haft två dagars vila sedan den senaste omgången.

För LA Galaxys del slutade det med förlust med 2-0 senast i toppmötet mot Sporting KC på hemmaplan. Dessförinnan hade man en bra trend med tre segrar på fyra senaste. Inför matchen mot Sporting hade man besegrat Vancouver Whitecaps med 2-1 och San José Earthquakes med 3-1.

Totalt har Galaxy tagit 21 poäng på 11 matcher, vilket innebär en tredjeplats i den haltande tabellen.

I detta täta spelschemat har man nu fördelen av att återigen spela på hemmaplan då, bottenlaget i Western Conference, FC Dallas gästar.

Dallas har skrapat ihop 11 poäng på 11 matcher så här långt men man kommer från två hemmamatcher där man totalt tagit fyra poäng. Senast spelade man 2-2 mot Vancouver Whitecaps och dessförinnan vann man mot New England med 2-1. Det var lagets första vinst efter sex raka matcher utan seger.

På Dallas skadelista finns Schön, Hernandez, Redzic, Hedges och Zobeck. Hos LA Galaxy saknas förmodligen Neal och Steres samt avstängde Williams.

Hemmaplansfördelen extra viktig

Greg Vanneys LA Galaxy har totalt sett svarat för en stabil inledning på säsongen. Man föll dock tungt senast i toppmötet mot Sporting KC där ställningen var 0-0 fram till de sista 10 minuterna då Sporting avgjorde med två mål.

Nu är man sannolikt revanschsugna då en ny hemmatch väntar bara tre dagar senare. Mot bottenlaget FC Dallas går man in som rättmätiga favoriter, i synnerhet då man har fördelen av att inte ha behövt ägna någon tid åt resande mellan matcherna.

Luchi Gonzalez Dallas har haft det tufft så här långt men med en vinst och ett kryss på de två senaste lär i alla fall känslan vara bättre än på ett tag. De två matcherna var emellertid på hemmaplan medan man varit ett klart sämre bortalag den här säsongen.

Så här långt har man spelat fyra bortamatcher och förlorat samtliga med en målskillnad på totalt 9-1.

Dallas har bland andra en intressant talang i Ricardo Pepi som gjort 5 mål så här långt, men totalt sett är man ett sämre lag än LA Galaxy. Måltjuven Javier Hernandez har gjort 10 mål på 10 matcher för Galaxy och det är en typ av meriterad kvalitetsspelare som Dallas saknar.

Jag tror att bortasvaga Dallas kommer få det tufft här. LA Galaxy har fått ladda om batterierna hemma i Los Angeles och Dallas har bara lyckats göra ett mål på fyra bortamatcher så här långt.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i den raka ettan på den här matchen. Till 1.80 gånger pengarna hos No Account Bet spelas att LA Galaxy vinner.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: LA Galaxy vinner
Odds: 1.80
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 04:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: