Speltips Lazio – Marseille 21/10: Framåtlutat

Martin Efvergren Publicerat: 21 October 2021

Två storklubbar drabbar samman i Europa League då Lazio tar emot Olympique Marseille. Matchen spelas torsdagen den 21 oktober 2021 med avspark kl 18.45.

Lazio – Olympique Marseille

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den på pappret kanske tuffaste gruppen i Europa League toppas efter två omgångar av Galatasaray på fyra poäng. Strax därefter står Lazio på tre poäng vilket är en mer än kommande motståndaren Olympique Marseille.

Efter en lite knackigare första halva av säsongen så här långt kommer Lazio med ett par fina insatser bakom sig den senaste månaden. Trenden vände framförallt i och med segern i Rom-derbyt. Man slog Roma med 3-2 där och vann därefter mot Lokomotiv Moskva i Europa League med 2-0 hemma.

I den näst senaste ligaomgången åkte man visserligen på en 3-0-förlust borta mot Bologna men i helgen tog man en ny fin skalp då man tryckte dit Inter med 3-1 hemma.

I den första Europa League-matchen föll man med 1-0 borta mot Galatasaray och nu stundar alltså den tredje rundan av gruppspelet.

Olympique de Marseille inledde säsongen starkt men till skillnad från Lazio kommer man från en lite sämre period den senaste månaden. I Europa League inledde man med att spela 1-1 borta mot Lokomotiv Moskva och i den senaste omgången blev det 0-0 hemma mot Galatasaray.

Efter förluster mot Lens och Lille i ligan kunde man dock vinna helgens hemmamatch mot Lorient med 4-1. Därmed står man på 17 poäng efter nio spelade matcher, vilket ger en tredjeplats i Ligue 1.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensivt lagda tränare

Huruvida det här är den bästa gruppen i Europa League går väl alltid diskutera men ser vi till klubbarnas storlek i fråga om supporterskap är det här onekligen en intressant grupp.

Lazio bör nog ses som den främsta favoriten i gruppen och på hemmaplan i den här matchen är man favoriter hos spelbolagen då en rak etta ger cirka 1.85 gånger insatsen.

Maurizio Sarri ser ut att vara på väg att få bitarna plats och trenden är positiv. Kan man spela med samma fokus som man gjorde mot Inter i lördags bör man ha goda chanser här.

Samtidigt har man blandat och gett en del så här långt och OM lär kunna bjuda på bra motstånd. Laget leds sedan i våras av den färgstarke argentinaren Jorge Sampaoli och totalt sett man gjort det bra så här långt i ligaspelet. I Europa League har man kryssat båda sina matcher, vilket gör att man nog behöver ta poäng här.

Sampaoli versus Sarri är en intressant match i match och det är inte två tränare som gjort sig kända för att spela någon defensiv fotboll. Ser vi till lagens tidigare matcher i det här gruppspelet har det varit ganska målsnålt men här tror jag att det kan öppna upp sig desto mer.

I helgens ligamatcher var det full fart framåt från båda lagen och jag tror man tar med sig en del av det till den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:45, torsdag 21 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: