Speltips Leicester – Crystal Palace 26/4: Favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 26 April 2021

Leicester City gäller som klara favoriter inför mötet med Crystal Palace på hemmaplan måndagen den 26 april 2021 i Premier League.

Leicester City - Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett par intensiva veckor återstår innan vi kan lägga den här engelska fotbollssäsongen till handlingarna och det som är mest kittlande nu är såklart striden om Europaplatserna i toppen, där Leicester City ligger i förarsätet.

Med sex matcher kvar att spela – en mer än merparten av konkurrenterna i toppen – ligger Leicester City som trea i tabellen och det var minst sagt viktigt att man vann senast mot West Bromwich Albion med 3-0. Efter två raka ligaförluster behövde Leicester City poängen där uppe i toppen.

Nu har man en poäng till godo på Chelsea och fyra poäng till godo på West Ham. När det alltså återstår fem matcher att spela. Men Leicester City har en sjätte match och vinner man den mot Crystal Palace kommer det att se väldigt lovande ut för deras del.

Däremot ska man ha med sig att Leicester City bara fick 1-1 borta mot Crystal Palace senast som lagen spelade mot varandra. Då i London.

Crystal Palace då? Jo, man är också ett par matcher efter övriga lag, men då man har hela elva poäng ner till Fulham på nedflyttningsplats ska det här vara klart och säkrat sedan länge. Det vore otroligt om man inte säkrade nytt kontrakt inom ett par veckor. Däremot tror jag inte att det är borta mot Leicester City som man gör det.

Dagens bästa speltips

Leicester City har haft vissa problem på skadefronten, men nu kan Brendan Rodgers egentligen inte klaga så mycket inför mötet med Crystal Palace. Med tanke på att man kan formera precis samma lag som senast, i vinsten mot West Bromwich, tror jag att man kommer att hålla sig på det vinnande spåret här också.

Det man ska ha med sig är att James Justin och Harvey Barnes inte är redo för spel än, medan Wes Morgan ärmar sig spel efter att ha kunnat vara med på träningarna. Det är oklart om han har gått för fullt än.

Crystal Palace har sin vana trogen ganska många spelare borta, men Wilfried Zaha är med i laget och förmodligen startelvan. Det är som vi vet det absolut viktigaste för Crystal Palace.

Mamadou Sakho, James McCarty, James Tomkins, Nathaniel Clyne, Wayne Hennessey och Nathan Ferguson kommer inte att spela. Det gör troligen inte heller Gary Cahill, Connor Wickham eller James McAarthur. De tre sistnämnda testas dock sent.

Leicester City -1 (asian handicap) spelas till 1,76 gånger smeten hos Hajper. Det här ska man lösa med tanke på att man är i stort behov av tre poäng och att formen är ganska god.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester City -1 (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, måndag 26 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: