Speltips Malta – Kroatien 11/11: Måstematch

Martin Efvergren Publicerat: 11 November 2021

Kroatien jagar gruppsegern och har inte råd att tappa poäng i det här VM-kvalmötet mot Malta. Matchen spelas torsdagen den 11 november 2021 med avspark kl 20.45.

Malta – Kroatien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ryssland toppar grupp H, två poäng före Kroatien med två matcher kvar att spela. De båda möts i en förmodat direkt avgörande match i Kroatien på söndag. Före den här matchen spelas möter Ryssland Cypern på hemmaplan.

För Maltas del finns, förutom heder och ära, desto mindre att spela för. De är näst sist i gruppen på samma poäng Cypern men med bättre målskillnad. Båda lagen har tagit fem poäng.

I den senaste matchen mötte Malta just Cypern borta i en match som slutade 2-2. Dessförinnan hade man förlorat med 4-0 hemma mot Slovenien. När Malta senast mötte Kroatien, i slutet av mars på bortaplan, vann kroaterna med 3-0.

Kroatien har fortsatt avgörandet i egna händer men det är Ryssland som har pole position inför helgens slutgiltiga gruppfinal. När Ryssland och Kroatien möttes i mars slutade det 0-0. Därefter vann Kroatien tre raka matcher mot Slovakien, Slovenien och Cypern. Men senast tappade man poäng hemma mot Slovakien i en match som slutade 2-2 efter att Luka Modric kvitterat med cirka 20 minuter kvar av matchen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kroatien sparar på krutet vid ledning

Det är mycket som står på spel för Kroatiens del i den här matchen men Zlatko Dalic och hans manskap är ett erfaret gäng som vet hur man tråcklar sig fram genom en kvalgrupp. Kontinuiteten och erfarenheten hos både förbundskapten och spelare talar till Kroatiens fördel i det här läget.

Att vinna mot Malta ska förstås inte vara några större problem för ett landslag av Kroatiens kaliber men pressen att vinna kan sätta käppar i hjulen och större under har skett.

Kroatien är emellertid stora favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak tvåa ger endast omkring 1.12 gånger pengarna.

När de här lagen möttes i våras vann Kroatien med 3-0. Det stod dock 0-0 i halvtid och en straff samt ett mål på tilläggstid gav en, på pappret, klar seger som egentligen inte var så självklar.

Maltas sämsta insats var mot Slovenien den senaste samlingen då man föll med 4-0. Annars har inte förlorat med mer än tre mål i någon match. I september svarade man för två starka bortamatcher mot Slovenien och Ryssland där man föll med 1-0 respektive 2-0.

Det mesta talar naturligtvis för att Kroatien löser det här men jag tror inte på någon utklassning. Malta är bättre än så och ett Kroatien som går ifrån till 2-0 lär inte springa ihjäl sig för att göra fler mål. Då kommer de spela resultatet och spara krafter inför söndagens avgörande mot Ryssland.

Därför blir mitt spel att det kommer göras under 3.25 mål (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.25 mål (asian)
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, torsdag 11 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: