Speltips Nantes – Lyon 27/8: Press på gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 26 August 2021

Lyon har tre raka matcher utan vinst i inledningen av ligaspelet. Kan man slå Nantes på bortaplan den 27 augusti 2021 i Ligue 1?

Nantes - Lyon

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog är det många som ställer sig aningen tveksamma till Lyon den här säsongen, efter att man under sommaren tappat sin viktigaste spelare till FC Barcelona. Utan Memphis Depay är man utan tvekan ett sämre lag.

Men i ett försök att ersätta honom har man efter många om och men lyckats landa Xherdan Shaqiri, som senast kommer från engelska Liverpool. Där fick schweizaren inte spela mer än 45 ligamatcher under sina tre säsonger och en flytt var tvungen.

I mångt och mycket kan jag se stora likheter mellan Xherdan Shaqiri och Memphis Depay och det går rent av att prata om en spelare som i visst avseende är bättre. Memphis Depay må ha fått en otrolig utveckling på sin karriär, men jag tycker att Xherdan Shaqiri har det i sig att göra sina medspelare bättre på ett sätt som Memphis Depay inte alltid hade.

Men det återstår att se när han gör debut i sin nya tröja. Det kan bli redan mot Nantes, även om det är lite tight sett till antalet träningsdagar. Att Xherdan Shaqiri är sugen på att spela råder det ingen som helst tvekan om.

Han kommer till ett lag som är i stort behov av honom, efter tre raka matcher utan vinst i inledningen på Ligue 1. Lyon har kryssat hemma mot Brest och Clermont Foot, men föll med hela 3-0 borta mot Angers efter att man också drabbats av ett rött kort.
PROVA BETSAFE – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det underskattade spelbolaget Betsafe är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsafe!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nantes är svårslagna

I premiären vann Nantes hemma mot Metz och i matchen därpå kunde man nästan ta poäng borta mot Rennes, men då föll man till slut med uddamålet.

Inledningen är med andra helt okej för Nantes, som i mina ögon inte är ett lag man kör över precis hur som helst, inte minst på bortaplan. Lyon har inte heller formen som talar för att man ska kunna göra det.

Däremot har Lyon tre raka vinster mot Nantes i tävlingsmatcher och det ska man möjligen ta fasta på här. Men det jag ser framför mig är en tät match.

X (oavgjort) spelas till 4.00 gånger insatsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4.00
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, fredag 27 augusti 2021

Jämför odds: