Chicago Blackhawks

Speltips Nashville Predators – Chicago Blackhawks 27/1

Islossning kan mycket väl vänta inför mötet mellan Nashville Predators och Chicago Blackhawks i NHL natten till onsdag den 27 januari 2021.

Det gäller att ha ordning och reda på vilken dag som är vilken, och vilken match som är vilken, i inledningen av den här säsongen i NHL. Som om det inte alltid varit krångligt nog med matcher som spelas på nätterna svensk tid så är den här säsongsinledningen extra knepig ur ett planeringsperspektiv.

För att få ihop säsongen med så liten smittorisk som möjligt har man valt att schemalägga på ett annorlunda sätt, där det i merparten av matcherna och omgångarna spelas upprepade matcher mellan lagen. Det vill säga att lag spelar mot varandra ett par gånger i följd, på samma arena, i samma stad, för att undvika onödigt resande.

Det har inte minst att göra med att säsongsinledningen i NHL blev så otroligt framskjuten. Nu har man i för sig förkortat säsongen i stort, men det krävdes fler åtgärder för att få full ordning och styr på säsongen.

Det har bara spelats hockey i lite drygt en vecka, men man kan lugnt säga att det har spelats många omgångar redan.

Chicago Blackhawks kommer till den här matchen med sex matcher i sitt bagage, och för hemmalaget Nashville Predators blir det här match sex den här säsongen.

Chicago Blackhawks går på knock

Chicago Blackhawks och Nashville Predators har både sett ordentligt ringrostiga ut under inledningen på säsongen. Det var kanske allra värst för Chicago Blackhawks, som efter fyra raka förluster, och fem insläppta mål i fyra raka matcher, nu har vunnit två raka matcher mot Detroit Red Wings på hemmais.

Nu ska Chicago Blackhawks dock åter ut på bortaturné och det gör att man sitter i en lite ansträngt situation inför den här matchen just.

Chicago Blackhawks har släppt in otroligt mycket mål, men efter en svag inledning har man plötsligt gjort 14 mål framåt på sina senaste tre matcher. Det är den typen av saker som Chicago Blackhawks behöver ta fasta på här.

Nashville Predators då? jo, man har förlorat tungt två gånger om och det är uppenbart att det är ett lag som släpper in för mycket mål. Men på hemmaplan har man två vinster på tre försök och kanske kan det tala för att man gör sina röster hörda här.

Över 5,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:00, onsdag 27 januari 2021
TV-kanal:
Stream: 

Jämför odds: