Speltips Nederländerna – Kina 27/7: Klasskillnad

Nederländerna går för gruppsegern då man möter Kina i den sista gruppspelsmatchen av damernas fotbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas tisdagen den 27 juli med avspark kl 13.30.

Det har varit målkalas i varenda match i den här gruppen där Nederländerna och Brasilien ser ut att vara flera klasser bättre än Kina och Zambia.

Nederländerna och Brasilien gör nu upp om gruppsegern då båda står på fyra poäng inför den sista omgången. De blev 3-3 när de båda lagen möttes i lördags och det lär nu bli en målskillnadshistoria i kampen om förstaplatsen i gruppen.

Nederländerna har ett försprång i den bemärkelsen då man vann sin premiärmatch mot Zambia med hela 10-3. Det var en match där epitetet ”klasskillnad” inte räcker till. ”Match” kan man knappt ens heller kalla det för den delen.

Nu väntar ett Kina som bara lyckades spela 4-4 mot detta Zambia i en svängig och oorganiserad match. I premiären föll Kina mot Brasilien med 5-0 mot Brasilien och möjligheterna ser inte speciellt goda ut inför den här matchen.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra spelvärde

Nederländerna står som klara favoriter i den här matchen till oddset 1.13 gånger pengarna. Av allt att döma lär Kina vara, mer eller mindre, chanslösa här.

Kina brukar annars var en nation att räkna med inom damfotbollen. Man brukar vara starka som kollektiv och starka i sin defensiva organisation. Men så har det inte sett ut i den här turneringen. På många sätt har det varit raka motsatsen.

Nederländerna kommer till den här turneringen som en av guldfavoriter. De är ett landslag som gjort en fantastisk resa de senaste åren, från ingenstans till att bli ett av världens bästa länder. Framförallt har man en offensiv som få andra länder kan mäta sig med.

Mot Brasilien var man dock illa ute men med cirka 10 minuter kvar av matchen kunde man kvittera till 3-3, vilket blev slutresultatet. En smärre missräkning för Nederländerna men man har fortfarande goda chanser att ro hem gruppsegern.

För att lyckas med det kan man bli tvungna att göra många mål mot Kina och det har man absolut förutsättningar att lyckas med. Mot Zambia var man sanslöst överlägsna då man vann med 10-3 och jag tror att man kommer vara överlägsna även i den här matchen.

Lagets stora målskytt,Vivianne Miedema, fick en kanonstart på turneringen då hon tryckte dit tre mål redan under den första halvtimmen av premiärmatchen. Mot Brasilien gjorde hon ytterligare två mål och hon lär kunna hänga dit ett antal bollar till i den här matchen.

Av de två inledande matcherna att döma är det klasskillnad mellan de här båda lagen. Därför finner jag ett bra spelvärde i spelet Nederländerna -2.5 (asian handicap) till fina 1.95 gånger pengarna hos CampoBet

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nederländerna -2.5 (asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:30, tisdag den 27 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: