16 november 2019 Nordirland Holland Speltips

Speltips Nederländerna – Turkiet 7/9: Viktig match

Det blir ett möte med mycket på spel från grupp G då Holland och Turkiet slåss om förstaplatsen i gruppen.

Grupp G är, som vi konstaterade inför landslagsuppehållet, ett riktigt getingbo där flera länder fortfarande är med och slåss om både första- och andraplatsen i gruppen fortfarande. Montenegro har fallit bort från klungan något, men i toppen hittar vi fortfarande Turkiet på elva poäng och Nederländerna och Norge precis bakom på tio vardera. Det är alltså fortfarande en väldigt öppen grupp.

Nederländerna har hittills mött båda de två toppkonkurrenterna på bortaplan och inte fått med sig en vinst vid något av tillfällena, vilket gör att vi har den jämna tabell som vi har i nuläget. Nu när de tar sig an Turkiet hemma så har de dock chansen att börja ställa saker tillrätta igen och är tunga favoriter till att plocka upp tre poäng här.

Efter att Sverige satte käppar i hjulet under förra VM-kvalet så missade de mästerskapet 2018, vilket såklart inte får hända två gånger i rad för en så stor fotbollsnation som Holland ändå är.

Ifall de inte vinner mot Turkiet nu på tisdag kan det med andra ord bli ett ramaskri i nederländsk press, så landslaget är minst sagt pressat att få med sig ett resultat här. Deras senaste utskåpning av Montenegro som de i lördags besegrade med 4-0 på hemmaplan har i alla fall lugnat kritikerna något och Louis van Gaal som precis tog över rodret efter sommaren kan nog få lite arbetsro om allt fortsätter att gå vägen på tisdag.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Turkiet håller på att sjabbla bort chansen

Efter att ha inlett kvalprocessen på ett väldigt övertygande sätt genom att besegra både Nederländerna och Norge så har Turkiet tappat mark bit för bit och ser nu ut att bli omsprungna av sina två största konkurrenter.

Som vi fick se under EM så är det väldigt mycket som inte står rätt till i det turkiska lägret, men trots detta har Senol Günes fått vidare förtroende som förbundskapten. Det är framförallt det turkiska försvaret som tyvärr är under all kritik även om de kan vara ganska vassa offensivt när spelet sitter.

Mot Nederländerna vann de sist med 4-2, vilket är ganska talande siffror för detta Turkiet då det krävs väldigt många mål för att de ska vinna. Då tappade de nästan en 3-0 ledning, och det har varit liknande historier mot annat motstånd senare. Mot Lettland tappade de 3-1 med tio minuter kvar till tre lika och mot Montenegro nu förra veckan tappade de en 2-0-ledning till 2-2 där det sista målet kom i 97:e.

Ifall de hade kunnat stänga matcher hade de haft ett väldigt bra grepp om förstaplatsen i gruppen, men nu kommer det bli väldigt svårt att försvara den istället. De måste få med sig ett resultat från Amsterdam för att ha saker och ting i egna händer först och främst, men det kommer inte att bli en lätt uppgift.

Oddsen för en rak vinst för hemmalaget är alldeles för låga för att spela på, men ifall man kombinerar det med att båda lagen gör mål kan man få till ganska bra odds. Turkiet har trots allt snittat tre mål per match hittills och har bevisligen väldiga defensiva problem som Nederländerna inte lär vara sena att utnyttja på tisdag. Vi spelar därmed en kombination av att Nederländerna vinner och att båda lagen gör mål för 2.95 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Nederländerna vinner & båda lagen gör mål
Odds: 2.95
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: