20 februari 2018 Norge Slovenien speltips OS

Speltips Norge – Kazakstan 31/5: Hockey-VM 2021

Kazakstan öser på mot slutspelet i Hockey-VM 2021 och gäller som spelbolagens favorit inför mötet med Norge den 31 maj 2021.

Det finns ett par lite udda hockeynationer som nu ser ut att ta sig hela vägen till slutspelet i Hockey-VM 2021 och Kazakstan är utan tvekan ett av de mer ovanliga inslagen i slutspelssammanhang.

Om man inte klantar sig ordentligt på slutet kommer Kazakstan nu att spela kvartsfinal senare i den här veckan, men det enda som krävs är att man håller övriga landslag som Kanada och Lettland bakom sig.

Just nu har man en poäng till godo på lagen och det man behöver är att vinna mot Norge, under ordinarie tid, för att helt garanterat vara klara för kvartsfinal. Om det vill sig riktigt väl kan man rent av sluta som tvåa i tabellen också.

Men för Kazakstan handlar det såklart främst om att ta sig till slutspelet. Väl i en kvartsfinal kan man säkert skrälla mot vilket lag som helst, med tanke på hur den här turneringen har varit.

Norge är också ett landslag som Kazakstan ska slå. Ett landslag som har fyra förluster på sex omgångar, som har släppt in hela 20 mål (flest i gruppen efter jumbon Italien) och som inte har någonting att spela för.

Norge är utslagna

Det kanske starkaste argumentet för Kazakstan inför den här matchen är det faktum att motståndet Norge inte har ett skvatt att spela för. Man har ingenting, nada, att sätta på spel inför den här matchen och det är klart att det är relevant.

Norge kommer inte att spela slutspel och man kommer inte att sluta bättre än näst sist i gruppen. Inte ens en enda placering kan man förbättra sig med ett bra resultat mot Kazakstan.

Det enda som kan driva spelarna här är någon slags stolthet att prestera hela vägen in i mål, men ärligt talat talar motivationen så otroligt mycket för Kazakstan här.

Det raka spelet på Kazakstan kan locka och det är såklart i sådana riktningar vi blickar inför den här matchen. Men Kazakstan har bara vunnit två av sina sex matcher under ordinarie tid. Norge har också gjort okej resultat på slutet och tog sånär poäng mot USA.

1,60 gånger såsen är ett bra odds för under 5,5 mål i matchen. Kazakstan är målsnåla och kommer inte att vilja ta några risker här. Det synar vi hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:15, måndag 31 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: