2 april 2018 IFK Norrköping Brommapojkarna speltips Allsvenskan

Speltips Norrköping – Hammarby 3/10: Framtunga lag

Efter Stockholmsderbyt så väntar ännu ett stormöte mellan Norrköping och Hammarby i denna supersöndag från Allsvenskan.

Båda lagen jagar en Europaplats och den här matchen blir därmed en riktig sexpoängare precis bakom toppen. Båda lagen är i fin form och det har potential att bli en riktigt bra match på söndagskvällen då Norrköping välkomnar Hammarby.

Peking har under hela säsongen haft problem med kontinuitet där de ofta vunnit och förlorat varannan match. De har haft det väldigt svårt att plocka flera trepoängare på rad, men på senaste verkar Norrköping har gjort ett lyft och har nu fyra segrar och något så ovanligt som ett kryss i deras fem senaste matcher.

Många var nog beredda på att det skulle ta lite tid för Rikard Norling att få igång laget, frågan är nu om de ifall de kan fortsätta att hålla i det här spelet mot tuffare motstånd. Bortsett från bortamatchen mot Malmö där de fick med sig ett kryss så har motståndet inte varit det tuffaste under den senaste månaden och Bajen blir ett bra test för laget.

Då Elfsborg tappat rejält under de senaste omgångarna så finns det en möjlighet som Norrköping kan ta om de fortsätter att spela som de gjort nu under hösten.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bajen är inte lika starka borta

Gästerna repade sig fint efter den tunga derbyförlusten efter landslagsuppehållet och har två vinster och ett kryss sedan dess. Men motståndet har inte heller för Hammarby varit det vassaste då de besegrat ett krisande Göteborg och Varberg. I den senaste omgången mötte de Häcken borta där de kryssade utan att imponera på Hisingen.

Som vi sett under säsongen så har Bajen en väldigt hög högstanivå, men de har stått för en hel del skakiga prestationer som gör att de inte riktigt är med i tabelltoppen. Det tuffa spelschemat under Europa Conference League-kvalet tog ut sin rätt på deras ganska tunna trupp, annars hade de nog kunnat hittas ett par placeringar högre upp i ligan.

Tele2 har dock varit skådeplatsen för alla deras triumfer under säsongen och Hammarby är inte alls ett lika starkt lag på bortagräs som de är framför sina hemmasupportrar. Mot Norrköping borta går de alltså in som knappa underdogs.

1X2-marknaden känns dock lurig i en match som denna med två lag som varit ojämna under säsongen. Det är mer intressant att titta på målmarknaden när dessa två framtunga lag möter varandra. Överspelet har suttit i en klar majoritet av båda lagens matcher under senaste tid och för 1.57 hos Expekt spelar vi på att det sitter även här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.57
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: