Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Norwich – Liverpool 21/9: Ligacupen!

Norwich och Liverpool ställs mot varandra för andra gången den här säsongen och den här gången är det ett vidare avancemang i Ligacupen som står på spel. Matchen spelas tisdagen den 21 september med avspark kl 20.45.

Daniel Farkes Norwich har fått en mardrömsstart på säsongen i sin återkomst till Premier League. Sejouren i Championship förra säsongen blev ettårig men redan nu kan det nog börja smyga sig in en känsla av att man kommer gå samma öde till mötes som senast man var upp i Premier League.

Hursomhelst kommer man från en mycket tung hemmaförlust mot den andra nykomlingen Watford. I säsongens fyra första ligamatcher kunde man ursäkta sig med att motståndet varit tufft, men det här var en match man hade behövt vinna.

Så blev det alltså inte och man är därmed sist i tabellen med sina noll poäng efter fem omgångar. Nu är det emellertid Ligacupen som gäller och där har man goda minnen från den senaste omgången där man Bournemouth med hela 6-0 hemma.

För Liverpools del är det här säsongens första match i Ligacupen och man kommer till det här mötet med vind i seglen. I lördags hemmaslog man Crystal Palace med 3-0 vilket gör att man toppar Premier League på 13 poäng tillsammans med Chelsea och Manchester United.

1-1-matchen mot Chelsea är säsongens enda poängtapp och därtill den enda seriematchen som man inte har hållit nollan i. I premiären slog man Norwich med 3-0 på bortaplan och man ser ut att vara ett lag på rätt väg igen.

På Liverpools skadelista finns Thiago, Elliott, Firmino och Alexander-Arnold medan Norwich får klara sig utan Placheta, Byram, Sörensen och Zimmermann.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norwich höjer sig

Läget börjar bli pressat i Norwich samtidigt som harmonin och självförtroendet lär vara på topp i Liverpool-lägret. Nu är det emellertid Ligacupen som det här gäller och det innebär förstås att spänningen släpper hos hemmalaget, det finns inga poäng att tappa, endast en möjlighet att hitta sitt spel och bygga sitt självförtroende.

Det är åtminstone vad Daniel Farke måste intala sina mannar. Ingen förväntar sig att de ska vinna och de ska bara fokusera på den egna prestationen och att hitta något att tro på inför framtiden.

Sedan vet vi ju av erfarenhet att Jurgen Klopp inte brukar värdera Ligacupen så pass högt att det är värt att riskera skador och slitage på bärande spelare. Med största sannolikhet lär man komma att rotera ganska mycket i den startelva som tog sig an Crystal Palace i lördags.

Liverpool är ändå klara favoriter i det här mötet. Hos spelbolagen ges en bortaseger till ett odds omkring 1.55 gånger insatsen.

Senast lagen möttes hade Norwich inte mycket att säga till om, men man bör ha betydligt bättre chanser att störa Liverpool den här gången. Liverpools försvar har varit ramstarkt sedan Virgil van Dijks återkomst. Han vilades dock mot Milan i Champions League (där man släppte in två mål) och det är troligt att han vilas även här.

Liverpool är förstås rättmätiga favoriter men jag tror inte man kommer vara lika samspelta och fokuserade i sitt försvarsspel som man varit i ligan. Samtidigt tror jag att Norwich kommer kunna släppa tyngden som den svaga säsongsinledning inneburit. De har inget att förlora här.

Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål och det spelas till fina 1.80 gånger pengarna hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:45, tisdag 21 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: