Nottingham Forest speltips

Speltips Nottingham – Bradford 11/8: Ligacupen

Nottingham Forest tar emot Bradford City i den första omgången av Ligacupen. Matchen spelas onsdagen den 11 augusti med avspark kl 20.45.

Nottingham Forest slutade på 17:e plats i Championship förra säsongen. Klubben ägs sedan 2017 av greken Evangelos Marinakis (som även äger Olympiakos) och under hans tid har både tränar- och spelarrotationen varit stor och kontinuiteten därmed lidande.

Sabri Lamouchi ledde laget till en sjundeplats 2020, men fick inte någon bra start på förra säsongen. Det innebar att han fick gå i oktober och ersattes då av Chris Hughton.

Hughton, som inte är känd för att stå för någon sprudlande offensiv fotboll, fick inte laget att lyfta men han lyckades i alla fall satta en stark defensiv. Med målskillnaden 37-45 över 46 omgångar var man hela seriens målsnålaste lag.

I helgens premiärmatch i The Championship blev det förlust med 2-1 borta mot Viktor Gyökeres Coventry.

Nu ställs man mot ett Bradford City som huserar i League Two där man var ett mittenlag förra säsongen.

Bradford har en förhållandevis diger meritlista med spel i Premier League och en FA-cup-titel i prisskåpet. Men sedan 2019 håller man alltså till i den engelska fjärdedivisionen League Two där manager Derek Watt nu gör sin första säsong vid rodret.

I lördags premiärspelade man borta mot Exeter i en match som slutade mållös.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmaplansfaktorn betydande

Nottingham Forest är en klubb med en historia där man vunnit nästan allt som går att vinna men som, på olika sätt, varit misskött under en lång tid.

Potential finns, men frågan är om man är på rätt spår. Man har provat många olika vägar, många olika tränare och spelare de senaste åren och detta hattande fram och tillbaka är sällan ett recept för framgång.

Chris Hughton står i alla fall för någon slags stabilitet som borgar för en hög lägstanivå. Åtminstone lyckades han sätta en solid defensiv förra säsongen. Då var man det målsnålaste laget i hela serien med ett snitt på 1.71 mål (gjorda och insläppta) per match.

Bradford spelade 0-0 i sin premiärmatch och till viss del lockar ett underspel på den här matchen. Under 2.5 mål totalt ger cirka 1.88 gånger pengarna.

Men jag är mest inne på att vi kommer få se ett revanschsuget Nottingham Forest efter förlusten i ligapremiären i helgen. Framförallt tror jag att de kommer höja sig då man nu gör en efterlängtad hemmapremiär på The City Ground – inför publik.

Hemmaplansfaktorn tror jag kommer betyda en hel del här. Därtill borde ju förstås vara en viss klasskillnad beaktat att Bradford håller till i League Two och Forest två nivåer högre upp.

Därför blir mitt spel att favoriterna Nottingham Forest vinner den här matchen till 2.10 gånger pengarna hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nottingham vinner
Odds: 2.10
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: