Speltips Nottingham – Norwich 17/3: Championship

Simon Pålsson Publicerat: 17 March 2021

Vi rekar med odds inför Championship onsdagen den 17 mars 2021 där Nottingham Forest spelar hemma mot serieledande Norwich City.

Nottingham Forest - Norwich City

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Den sedvanligt maratonlånga säsongen i Championship närmar sig nu sin avslutning och av allt att döma kommer Norwich City att bogsera hem en direktplats till Premier League. Med tio omgångar kvar att spela har man tio poäng till godo på närmast jagande lag.

Jo, jag inser att mycket kan hända, och ja, det är fortfarande en serie där alla kan slå alla. Men man får inte glömma att Norwich City har otroliga åtta raka vinster, att man har seglat ifrån i toppen och att man nu spelar en strålande fotboll.

I stora stycken är truppen bra nog för att ta steget upp och med tanke på att Norwich City dessutom har varit starka på bortaplan, med minst två gjorda mål framåt i fyra raka bortamatcher, finns inte heller något hinder inför bortamatcherna.

I mina ögon är man ett lag redo att ta steget upp och avslutningen på säsongen blir mer en formalitet när alla andra lag i toppen blandar bra insatser med rejäla bottennapp och poängtapp.

Nottingham Forest är försiktigt indragna i en slags bottenstrid, men har hittat en annan stabilitet. Man är det lag på nedre halvan, och faktiskt på nedre två tredjedelarna, som har släppt in färst mål på hela säsongen. Det är alltså inget enkelt lag att få hål på.

Odds på engelsk fotboll

I hemmalaget kommer man inte kunna spela med Harry Arter, Joe Worrall eller Joe Lolley då alla tre spelarna står utanför spel. Det är ett par tunga tapp för ett lag som inte riktigt har den bredden som motståndet för dagen här.

För om det är någonting som har imponerat med bortalaget Norwich City är det förmågan att göra bra resultat oavsett hur laget formeras. Det finns i ärlighetens namn flertalet spelare som känns lämpliga på minst den här nivån och som kan ta steget till Premier League utan större problem.

Däremot ska man ha med sig att Michael McGovern är skadad och inte kommer att kunna spela här. Sam Byram är dessutom borta med en skada och kan därmed inte spela den här matchen heller. Han har å andra sidan inte varit med på länge.

Efter åtta raka vinster måste Norwich City gälla som favoriter även inför den här matchen.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos Bet365. Det är ett urstarkt defensivt bortalag och ett hemmalag som inte sprudlar för närvarande.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 17 mars 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo