Speltips Strasborg PSG

Speltips & odds inför Deadline Day: Vilka övergångar avslutar transferfönstret?

Deadline Day – sommarens slutpunkt för spelarövergångar i de stora europeiska ligorna kryper allt närmare. Här ger vi er de bästa oddsen och spelmöjligheterna inför Deadline Day den 31 augusti 2021.

Det är inte alltför sällan som vi har sett stora spelare röra på sig i allra sista stund och frågan är nu om det kommer någon transferbomb innan fönstret stänger vid midnatt, tisdagen den 31 augusti.

Förra veckan slog Cristiano Ronaldos övergång till Manchester United ner som något av en bomb och inte långt före det lämnade Leo Messi Barcelona för Paris SG.

Fotbollens två största de senaste dryga tio åren har alltså redan bytt klubb den här sommaren och när transferfönstret för sommaren 2021 nu snart ska stängas är den mest kittlande frågan huruvida Messis och Ronaldos, kanske, främste arvtagare Kylian Mbappé också kommer att byta land, klubb och liga då intresset från Real Madrid lär vara stort.

I bakvattnet av Mbappé finns, som vanligt, en diger ryktesflora kring ett stort antal spelare när Deadline Day närmar sig. Kommer till exempel Juventus göra en större värvning för att fylla luckan efter Ronaldo? Det har ryktats om såväl Eden Hazard, Bernardo Silva, Paul Pogba som Alexandre Lacazette för att nämna några.

I denna värvningskarusell gäller det att kunna sålla bland informationen och idka källkritik. Vilka rykten är trovärdiga och vilka är det inte? För den som tror sig kunna avgöra det ges det goda spelmöjligheter inför Deadline Day.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Deadline Day 2021 – speltips och odds

Mr Green erbjuder många spelmöjligheter till bra odds inför transferfönstrets stängning på tisdagskvällen den 31 augusti. Fram till kl 23.00 på Deadline Day kan du spela på en rad olika spelare och deras framtida klubbtillhörighet.

Den hetaste potatisen är helt klart Kylian Mbappé och hans omskrivna tveksamheter kring en framtid i PSG. Hos Mr Green tror man emellertid att han kommer att bli kvar i klubben över det här transferfönstret. Att han blir kvar i Paris SG kan spelas till 1.30, medan ett spel på att han kommer att lämna för Real Madrid ges till oddset 3.20. För den som tror att han istället kommer gå till Liverpool kan det spelas till hela 26.00 gånger pengarna,

Juventus har tappat Cristiano Ronaldo och är i behov av att få in kvalitet – men kanske också ett stort affischnamn. Ser vi till oddssättningen hos Mr Green är det Eden Hazard eller Bernardo Silva som ligger närmast till hands.

Att Hazard går till Juventus kan spelas till 7.00 gånger insatsen medan Silva står i oddset 6.00. Därefter finns även Paul Pogba som en potentiell återvändare till Turin, att han går till Juve ges till oddset 8.00. Därtill finns även Alex Lacazette som ett alternativ till 9.00 gånger insatsen hos Mr Green.

Som alltid när det gäller Deadline Day kan en värvning skapa en domino-effekt. Om, till exempel, Lacazette skulle lämna Arsenal så skulle det frigöra utrymme för en Arsenal-värvning. Där finns då James Maddison som ett alternativ, vilket är spelbart till 6.00 gånger pengarna.

I Premier League har också Jesse Lingard varit en ryktenas man under sommaren. Troligast ser en övergång till West Ham ut att vara och det kan spelas till oddset 2.50.

En fråga som också ligger öppen är huruvida Manchester City är nöjda med sin anfallsbesättning efter att ha gått bet på Ronaldo. Robert Lewandowski är ett kittlande alternativ och för den som tror att City kan sno åt sig honom kan det spelas till oddset 4.00.

För samtliga dessa potentiella övergångar är oddsen väldigt låga på att spelarna stannar i sina nuvarande klubbar. För den som tror på en händelserik Deadline Day finns det väl tilltagna odds att spela på hos Mr Green – och erfarenheten säger, trots allt, att mycket fortfarande kan hända.

  spela på deadline day hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen