Streama Super Bowl

Speltips Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns 11/2: Nattmatch i NFL

Natten till måndag är det dags för matchen man längtat mest till denna vecka då Pittsburgh Steelers tar emot Cleveland Browns.

Rekare: Brwa Pishdari

Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns

NFL
Rygga spelet här!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Cleveland är tillbaka i slutspel för första gången på 18 år. Efter alla miserabla år av misslyckanden är det äntligen deras tid att skina, och som man längtat! Cleveland kommer in i matchen med fin form, sex vinster på åtta senaste och har en god chans att rubba Pittsburgh. För att göra detta måste man förlita sig på springspelet som är skillnaden mellan vinst och förlust i en slutspelsmatch.

Pittsburgh började säsongen fantastiskt, 11/11 vinster innan verkligheten började komma ikapp dem. En vinst på fem senaste och man såg allt annat än bra ut i slutet av säsongen. Pittsburghs största problem har varit att man inte kunnat etablera ett springspel, som i sin tur resulterat i att ligans kanske bästa defensiv fallit isär.

Cleveland är det laget i ligan som springer fjärde mest med ett snitt på 30.9 per match. Lägg därtill att de snittar 1.7 touchdowns per match senaste tre, och under säsongen ligger femma i ligan i touchdowns per match.

Touchdown lockar

För att Cleveland skall kunna vinna som underdogs och ha en legitim chans till att vinna denna match måste de som sagt förlita sig på sitt springspel. Pittsburgh har ett snitt på 2.0 touchdowns emot sig per match de senaste tre matcherna och har inte alls sett ut som samma lag som startade 11-0.

Nick Chubb är en av de bästa runningbacksen i ligan och han spelar dessutom i ett lag som älskar att springa bollen. Chubb har gjort touchdown i sex raka och kommer dessutom från en touchdown mot just samma motstånd i senaste omgången,

Jag har svårt att se Chubb gå ifrån denna match utan att göra en touchdown så jag kommer plocka ett spel från denna match

Speltips: Nick Chubb att göra Touchdown till 1.90 hos Bet365

Speltips:

Speltips: Nick Chubb att göra Touchdown
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 02:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: