27 september 2019 Villarreal Real Betis Speltips

Speltips Real Sociedad – PSV Eindhoven 9/12: Formdipp

Det är matchen om andraplatsen i grupp B som skall avgöras då Real Sociedad ställs mot PSV Eindhoven.

Monaco är redan klar gruppetta och Sturm Graz klar gruppjumbo, det är i matchen mellan Real Sociedad och PSV som gruppens öde ska avgöras under torsdagskvällen. PSV innehar i nuläget andraplatsen med två poängs marginal, vilket gör att La Real måste vinna för att nå slutspelet och inte halka ned i Conference League.

Föga förvånande så är Real Sociedad rätt klara favoriter hemma på Estadio Anoeta mot deras holländska motståndare, men spanjorernas form har avtagit rätt rejält under senare tid. Deras otroliga start på säsongen höll dem länge i ligaledning i La Liga, men efter flera nedslående kryss har de nu också börjat förlora i ligaspelet.

Efter 17 raka obesegrade matcher så har de nu två raka förluster i ligan och en förlust borta mot Monaco som senaste match i Europaspelet. Deras defensiv är fortsatt stark, men offensivt så har La Real inte riktigt vad som krävs för att utmana om toppositionerna i nuläget.

Tyvärr så är det Alexander Isak och Alexander Sörloth som inte sätter dit tillräckligt med mål. De är båda väldigt bra i spelet, men det räcker inte riktigt och det är talande att deras mittfältsikon Mikel Oyarzabal är den som leder den interna skytteligan i nuläget.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Sociedad är lite väl starka favoriter

Holländarna har en fin säsong där de är trea i Eredivisie – två poäng bakom ligaledarna Ajax – och har satt sig i ett bra läge för att avancera i Europa League. De behöver som sagt bara få med sig en poäng från Baskien, något som känns rätt överkomligt med tanke på att La Real anmärkningsvärt nog inte lyckats få in mer än ett mål i en och samma match på hemmaplan under hösten.

Formen hos holländarna verkar också bättre än hos spanjorerna då de har 13 poäng av 15 möjliga poäng av sina fem senaste matcher i ligan samtidigt som de i Europaspelet har fått med sig ett par fina resultat i de senaste omgångarna.

I min mening så är Real Sociedad lite väl starka favoriter inför mötet och det finns spelvärde i att PSV får med sig ett resultat. Men underspelet känns som det vassaste spelet här med tanke på hur svårt spanjorerna har haft att producera framåt. Under 2.5 mål spelar vi därmed hos Campobet för 2.12 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.12
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: