caen rennes 11/12

Speltips Rennes – Rosenborg 19/8: Skrälläge

Rennes är spelbolagens stora favorit, men Rosenborg med Åge Hareide i spetsen ska man aldrig räkna bort i Europa Conference League-kvalet.

Rennes - Rosenborg BK

Europa Conference League-playoff
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Europa Conference League är kanske inte det allra sexigaste och för många stora klubbar från större ligor kan man förstå om det inte är det enklaste att motivera spelarna till, men det är samtidigt en turnering som öppnar upp Europamöjligheten för fler lag från mindre nationer att få göra spännande resor.

Ett sådant lag är Rosenborg, som har haft det lite tungt på senare år, inte minst i takt med att landsmännen Molde och Bodø/Glimt har imponerat så enormt i Europaspelet och hemma i Tippeligan. Där har Rosenborg tappat lite kraft.

Men den här säsongen ser man plötsligt starkare ut igen och ser vi till tabellen har man nu åtta poäng upp till serieledning, men med en match mindre spelad. Det är dessutom bara tre poäng upp till andraplatsen och jag vågar inte räkna bort laget från titelchansen redan nu.

Men frågan är om det trots detta inte är i Europa som man kommer att lägga sitt stora krut? Rosenborg gäller i mina ögon som en bra skrällkandidat inför playoff till Europa Conference League, där man spelar mot Rennes.

För två säsonger sedan slutade Rennes trea i franska Ligue 1 och inför förra säsongen tappade man en rad viktiga spelare, men kunde ändå sluta sexa. Det är en helt okej placering för ett sådant lag, även om man fortsatt tappa bra spelare. Men med detta sagt är det ingen omöjlighet att vinna mot Rennes.
VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Spelbolagen underskattar Åge Hareide

Med såväl Malmö FF som med det danska landslaget har tränaren Åge Hareide visat att han är en man som kan trolla med knäna och sätta griller i huvudet på betydligt bättre motståndare, på pappret vill säga.

Än så länge har norrmännen fått en ganska bekväm lottning i kvalet till Europa Conference League, men man har också gjort jobbet och det med god marginal både mot Hafnarfjördur och Domzale än så länge. Det måste man ta och säga.

Rennes spelar sin första Europamatch för sommaren nu mot Rosenborg i Europa Conference League-playoff och det kan vara en nackdel. Hemma i liagspelet har man med sig 1-1 från Lens och 1-1 mot Brest. Det skrämmer inte.

Här tror jag att många underskattar Rosenborg och tror snarare på en tät historia.

Rosenborg +1,25 (asian handicap) spelas till 1.70 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Rosenborg +1,25 (asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:00, torsdag 19 augusti 2021

Jämför odds: