30 juni 2017 Richard Gasquet Gael Monfils speltips ATP Eastbourne

Speltips Richard Gasquet – Daniil Medvedev 31/8: Nattmöte

Richard Gasquet kommer inte att räcka till mot Daniil Medvedev i den första omgången av US Open tisdagen den 31 augusti 2021.

Det är uppenbart att en spelare som Richard Gasquet inte räcker till längre. Den numera 35-årige fransosen har sina bästa dagar bakom sig och har trots allt varit aktiv nästan 20 år på ATP-touren. Det kanske är läge att lägga av?

För sedan ett par år tillbaka tycker jag inte längre att Richard Gasquet har det i sig längre. Visst, det såg ganska bra ut i Winston-Salem nu senast, men det var ett ganska svagt startfält som ställde upp i den turneringen på 250-nivå.

Kanske blir det mer smärtsamt med en spelare som Richard Gasquet, där vi vet att han egentligen har en hög högstanivå, men där han nu helt och fullt verkar försöka leva på sin bollträff. Den enormt fina enhandsbackhand som han har gör det såklart enkelt att bli romantisk, men det räcker inte mot bättre spelare.

Faktum är att en spelare som Emil Ruusuvouri blev för svår med god marginal i förra veckan och hur ska Richard Gasquet då kunna stå upp mot Daniil Medvedev i nattens match? Det är faktiskt ganska orimligt på förhand.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu – speciellt om du ska spela på US Open! Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på US Open

Novak Djokovic är spelbolagens och vår stora favorit inför US Open, men det finns ett par utmanare som inte tänker lägga sig ner och dö redan på förhand. Daniil Medvedev är spelbolagens främsta utmanare, även om vi kanske håller Alexander Zverev som snäppet troligare att gå hela vägen med tanke på hans form.

Men med det sagt har Daniil Medvedev det i sig att höja sig i rätt lägen och det är inte omöjligt att ryssen kommer att ta sig hela vägen till sin första Grand Slam-vinst här. Det är ett underlag som passar och i USA har han tidigare varit framstående.

I Toronto (visserligen i Kanada) tog han sin senaste titel den här sommaren, men nu senast i Cincinnati vägde han lite för lätt mot landsmannen Andrey Rublev i semifinalen. Det var en bitter förlust, vågar jag lova.

Med det sagt tycker jag att formen är på uppåtgående efter en säsong som i mina ögon varit en besvikelse. En spelare som Richard Gasquet ska inte vara några som helst problem att vinna mot.

Daniil Medvedev under 18.5 game spelas till 2.22 gånger insatsen hos CampoBet. Med andra ord ska han vinna med 3-0 utan att något set går till tiebreak. Det absolut bästa spelbolaget om du har tänkt spela mycket på US Open!

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Daniil Medvedev under 18,5 game
Odds: 2,22
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 02:45, tisdag 31 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: