21 februari 2018 Shakhtar Donetsk Roma

Speltips Shaktar Donetsk – Monaco 25/8: Levande retur

Champions League-playoff väntar mellan Shaktar Donetsk och AS Monaco onsdagen den 25 augusti 2021. Vi rekar med odds.

Nog finns det många som skulle hävda att lag som Shaktar Donetsk och AS Monaco hör hemma i gruppspelet i Champions League, med tanke på att man varit en del av det många gånger på senare år, och eftersom båda skördat ganska fina framgångar i turneringen under 2000-talet.

Men med tanke på att lagen nu möts i playoff-omgången kan vi redan nu konstatera att maximalt ett lag kommer att ta sig vidare till gruppspelet i Champions League den här säsongen. Efter det första mötet är det också uppenbart att Shaktar Donetsk sitter i förarsätet.

Efter en stark insats vann Shaktar Donetsk med 1-0 på bortaplan i den första matchen, trots att AS Monaco gällde som spelbolagens stora favorit till runt 1.70 gånger insatsen på förhand. Nu är det inte hela sanningen om favoritskap, men det säger ändå en hel del om vad som man kunde förvänta inför den första matchen.

Men Shaktar Donetsk har öppnat säsongen urstarkt, med fyra vinster och en förlust i ligaspelet, samt idel vinster i kvalet till Champions League. I den tredje kvalrundan (där man alltså klev in i handlingarna) vann ukrainarna båda matcherna mot belgiska Genk. Det är ändå imponerande att inte ge något hopp till ett så pass bra lag ändå.

Dessutom har Shaktar Donetsk nu tre raka hållna nollor och fyra raka vinster, varpå man har starkt självförtroende i spelargruppen inför det här returmötet.
100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Oklart lagbygge i AS Monaco

De senaste säsongerna har AS Monaco varit en liten outsider i Ligue 1 och i takt med att bland annat Paris Saint-Germain har underpresterat har det funnits en chans för den här forna storklubben att utmana på allvar. Det har man kanske inte riktigt lyckats med.

Dessutom ser den här inledningen på säsongen inte ut att vara särskilt lovande i ligaspelet, med tre raka matcher utan vinst och en enda inspelad poäng hittills. Med tanke på att övriga lag går som tåget i toppen kan man redan nu känna att det gör det väldigt svårt att skaka liv i någon form av gulddröm.

Däremot imponerade AS Monaco mot Sparta Prag i den senaste kvalrundan, men i övrigt tycker jag inte att det finns någonting som talar för att man ska ha en god chans mot Shaktar Donetsk i den här returmatchen.

1-0 är absolut inget orimligt resultat att vända på, men jag har svårt att se hur Shaktar Donetsk ska förlora här. På hemmaplan är man också erkänt starka. Det är ingen vidare rolig resa för bortalaget nämligen.

1X spelas till 1.58 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.58
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 21:00, onsdag 25 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: