Stream Arsenal Newcastle

Speltips Silkeborg – Sönderjyske 19/7: Säsongspremiär!

Silkeborg tar emot SönderjyskE i ett premiärmöte i den danska högstaligan Superliga. Matchen spelas måndagen den 19 juli med avspark kl 19.00.

Den danska EM-febern har knappt hunnit lägga när Superliga drog igång den gångna helgen. Nykomlingen Silkeborg fick dock vänta till måndagen då de nu är tillbaka i den danska högstaligan för att möta SönderjyskE i premiären.

Silkeborg kommer från en stark säsong i Division 1 där man slutade på andraplats efter Viborg. De båda lagen var ganska överlägsna då avståndet ner till trean Esbjerg till slut blev hela 14 poäng.

Laget leds av Kent Nielsen sedan 2019 och truppen består nästan helt av danska spelare. Därutöver har man en nederländsk målvakt i Stan van Bladeren, en isländsk mittfältare i Stefan Thordharsson samt den före detta Blåvitt-backen André Calisir som värvats in till den här säsongen.

I premiären hemma på JYSK park väntar nu ett SönderjyskE som etablerat sig som ett mittenlag i Superliga. Förra säsongen slutade man på sjunde plats i det ordinarie seriespelet. Den danska ligan delas därefter upp i två serier där topp-sex tävlar om de ädlare valörerna medan den nedre halvan gör upp om vilka som kommer degraderas.

Mittendelen av tabellen var då oerhört jämn och SönderjyskE missade att ta sig in på den övre halvan med endast en poängs marginal.

Även i Sönderjyske hittar vi före detta IFK Göteborgsspelare då Emil Holm gjorde det väldigt bra under förra säsongen och lär ha en ordinarie plats även nu. Därtill är även mittfältaren Mads Albaek en viktig kugge i laget.

Till den här säsongen har man en ny tränare i tysken Michael Boris som tidigare verkat inom den ungerska fotbollen, både som klubblagstränare och U21-tränare.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Trots att man är nykomlingar och har en mindre etablerad trupp på pappret står Silkeborg som favoriter i den här premiärmatchen. Ett spel på hemmalaget ger cirka 2.18 gånger insatsen.

Nykomlingar brukar inte sällan inleda starkt och förra säsongens prestationer vittnar om ett lag med hög potential och en stark offensiv. Med 76 mål på 32 matcher var man bäst i Division 1.

Den nytillträdde tysken Michael Boris har för ambition att ta SönderjyskE från mittenskiktet till att bli ett lag som har med topplaceringarna att göra. Det finns kvalitet i truppen och lagen strax under toppen är jämnstarka så möjligheterna finns.

Den danska fotbollen är generellt sett offensivt inriktad och både SönderjyskE och Silkeborg snittade ungefär 3 insläppta/gjorda mål per match. På så vis finns det en hel del som talar för att det här kan bli en ganska öppen matchbild.

Silkeborg lär inte hålla tillbaka när man nu gör premiär inför sin hemmapublik i återkomsten till Superliga. De lär komma ut hårt och högt samtidigt som SönderjyskE knappast lär vara nöjda med att bara försvara sig mot en nykomling.

Mycket talar för att det här kan bli en underhållande och ganska målrik tillställning och mitt spel blir därför att båda lagen kommer göra mål samt att det totalt görs över 2.5 mål i matchen. Det spelas till 1.98 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.98
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, måndag 19 juli 2021
TV:  [viasatultra]
Stream: 

Jämför odds: