Speltips Sönderjyske – Rögle 5/10: Överkörning

Simon Pålsson Publicerat: 5 October 2021

Rögle BK har allting i egna händer för att ta sig till Champions Hockey League-slutspelet, men man behöver vinna mot Sönderjyske Ishockey.

Sönderjyske - Rögle BK

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sönderjyske Ishockey är förmodligen inte ett lag som du har hört talas om tidigare? Du behöver inte skämmas. Det finns ärligt talat ingen större anledning att ha koll på det här laget. Det är inte ett tillräckligt bra lag för att nämnas i internationella hockeysammanhang.

Det får man ändå säga är att påstående som Sönderjyske Ishockey själva har backat upp på ett imponerande vis under det här CHL-gruppspelet. Det är alldeles uppenbart att Sönderjyske Ishockey inte är ett tillräckligt bra lag för dessa sammanhang.

På fyra omgångar har alltså Sönderjyske Ishockey inte bara förlorat fyra gånger om, man har också släppt in hela 30 mål. Det är klart flest i hela turneringen än så länge. Det är väl bara Eisbären Berlin som kan tyckas vara halvnära med sina 21 insläppta på lika många matcher. Inget annat lag har släppt in mer än 16 mål. Vansinnigt uselt av Sönderjyske Ishockey.

Det här betyder också att Sönderjyske Ishockey är ett lag som redan är utslagna och att man inte har någonting att spela för inför de två sista omgångarna, där man nu ska till att möta svenska Rögle BK.

Rögle BK har redan åtta poäng, trots att man inte har spelat mot slagpåsen Sönderjyske Ishockey. Det betyder att man, om ingenting otroligt sker, kommer att ta sig till slutspelet. Men jobbet ska göras.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rögle BK går på knock

Skåningarna har öppnat säsongen i SHL lite trevande, med tre vinster på fem omgångar och två förluster på bortaplan. Faktum är att Rögle BK spelat samtliga sina matcher på bortaplan hittills och det är en sån faktor som gör det lite svårt att veta var laget står.

Det är en fördel att Rögle BK inte har en vansinnigt lång resa till den här bortamatchen mot Sönderjyske Ishockey, men jag tycker inte att det hade spelat någon större roll ändå.

För att säkra sin slutspelsplats behöver man vinna båda matcherna, och det bör man verkligen göra om vi frågar spelbolagen.

Ett rakt spel på Sönderjyske Ishockey kan ge så mycket som 20.00 gånger insatsen för den som spelar hos ComeOn exempelvis. Det är såklart inte aktuellt för oss, men det säger en del om klasskillnaden.

Rögle BK -1,5 (första perioden) spelas till 2.55 gånger insatsen hos 888sport. Här tror jag att man försöker döda spänningen direkt, för att sedan spela en mer energisnål hockey på slutet.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle BK -1,5 (första perioden)
Odds: 2,55
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:25, tisdag 5 oktober 2021
TV:  svttjugofyra logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: