Stoke sheffield w 1/12

Speltips Stoke – Watford 22/1: Klassiskt möte

Stoke City mot Watford är ett riktigt klassikermöte i Championship fredagen den 22 januari 2021. Vi rekar med odds på förhand.

Om vi ser till tabellen är det här två lag som av allt att döma kommer att ligga i toppen resten av säsongen och ha en chans att slåss om platser till Premier League.

För egen del är det alltid välkommet med den typen av lag i toppen av Championship och visst finns det en förhoppning om att snart se klassiska lag som Stoke City, Watford, Reading, Swansea City och Norwich City i den engelska högstaligan igen. Det är trots allt lag som man har starka kopplingar med.

Just nu ser läget bäst ut för Watford, som inte minst visade mot Manchester United i FA-cupen att man är ett lag som kan mäta sig med Premier League-lag fortfarande.

Efter 24 omgångar har man bra häng och är bara tre poäng från en direktplats till Premier League. Det kommer att bli en hård strid hela våren och det återstår trots allt 22 matcher att spela. Mycket kan med andra ord hända.

Det som kanske oroar i hemmalaget är att man har en nedåtgående trend och efter fem raka matcher utan vinst har man tappat den playoff-plats man hade för ett tag sedan.

Målfokus igen

Watford har haft en stark tendens att spela ganska målsnåla matcher på sistone och när man vinner är det ofta genom att hålla nollan och göra något eller några enstaka mål framåt. Det var så mot Barnsley, det var så mot Huddersfield och det var så i den tunga vinsten mot Norwich City strax efter jul.

Men samtidigt är det här ett Watford som har en stark offensiv i stunder, även om den kan tyckas vara lite ojämn. På bortaplan är man inte lika starka och då framför allt i defensiven, där man lätt släpper in mål. På hemmaplan har man nu hållit nollan i fyra av sina fem senaste matcher i Championship.

Stoke City öser på framåt, men det är ofta på bekostnad av lite för många insläppta. Nio stycken fler insläppta än Watford är en ganska markant skillnad.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 22 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: