24 maj 2020 Köln Leipzig Speltips

Speltips – svenska spelare i Europa: Odds och långtidsspel

Vi har tittat närmare på de mest intressanta långtidsspelen vad gäller svenska spelare i de europeiska toppligorna i fotboll säsongen 2021/22. Här hittar du de bästa oddsen och spelmöjligheterna som kan ge dig en extra god anledning att följa svenskarnas framfart i Europa.

Det är nu inte långt kvar till att alla de stora fotbollsligorna i Europa drar igång säsongen 2021/22. Den kommande helgen är den stora premiärhelgen för ligor som Premier League, La Liga och Bundesliga och helgen därefter rullar även Serie A igång.

När det gäller svenskar som gör avtryck i de största klubbarna i de bästa ligorna har det länge, nästan bara, handlat om Zlatan Ibrahimovic. Efter 20 år på den scenen är han fortfarande kvar och att räkna med – men det finns numera också två tydliga arvtagare.

Dejan Kulusevski och Alexander Isak har onekligen framtiden för sig och är redan på god väg att kvalificera sig som världsstjärnor. Förra säsongen var ytterligare ett stort steg framåt för Isak i Real Sociedad där han stänkte dit 17 ligamål. För Kulusevskis del innebar klubbytet till Juventus en ny roll och nya utmaningar där han, under våren, visade att han är på väg att kunna bli en bärande spelare i en av världens största klubbar.

Emil Forsberg ska heller inte glömmas bort i sammanhanget. Han var Sveriges bäste spelare i EM i sommar och om kroppen håller kan han gå mot sin bästa säsong i karriären. Han har ett nyskrivet kontrakt med Tysklands näst bästa lag där han fortsatt är en nyckelspelare.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svenskar i Europa – odds och speltips

William Hill erbjuder ett antal spännande spelarspecialer med svenska spelare i Europa. Framförallt handlar det då om våra främsta offensiva spelare då spelalternativen oftast bygger på antal gjorda mål eller assist under en säsong.

Zlatan Ibrahimovic lär förmodligen missa ligapremiären i Serie A och frågetecken finns förstås i fråga om hur många matcher han kommer att kunna spela för AC Milan den här säsongen. Förra säsongen gjorde han 15 mål på 19 ligamatcher och kan han fortsätta hålla den nivån lär det kunna bli en del mål även säsongen 2021/22.

Hos William Hill kan du spela om huruvida Zlatan gör fler eller färre än 13.5 mål. Båda alternativen till oddset 1.85. Här får man också beakta att spelet blir ogiltigt om spelaren inte deltar i färre än 50% av ligamatcherna samt om spelaren byter klubb.

Alexander Isaks framfart känns mindre oförutsägbar och i hans fall gäller det om han kommer göra över 14.5 mål eller inte. Isak gjorde 17 mål i La Liga förra säsongen och då ska man ha med sig att han hade en ganska tung höst. Sedan dess har utvecklingen gått spikrakt uppåt och mycket talar för att han kommer göra fler än 14 mål den här säsongen, vilket kan spelas till oddset 1.85.

Ett minst lika intressant spelalternativ anser jag vara att Emil Forsberg kommer göra fler än 6.5 mål den här säsongen. I EM i somras presterade han på världsklassnivå och jag tror att han går sin bästa säsong i karriären till mötes.

Bundesliga är en av de målrikaste ligorna i världen och Forsberg kommer vara väldigt viktig för topplaget RB Leipzigs offensiv. Därtill är han ett pålitligt alternativ som straffskytt.

Forsberg gjorde 7 ligamål förra säsongen och jag finner god anledning att tro att han kommer göra minst lika många den här säsongen. Därför blir mitt spel att Emil Forsberg kommer göra över 6.5 mål till 1.85 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Emil Forsberg gör över 6.5 ligamål
Odds: 1.85
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:30, söndag 15 augusti 2021
TV: 
Stream: