Speltips Sverige – Finland 15/5: Tidigt nedsläpp

Simon Pålsson Publicerat: 14 May 2021

Tre Kronor borde kanske vara underdog inför mötet med Finland, ett lag som man däremot har två raka vinster mot sista måanderna.

Tre Kronor - Finland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Czech Hockey Games är i full gång, men som bekant ska det bara spelas tre matcher var innan man lägger hela den här turneringen till handlingarna och fokuserar framåt.

Men med tanke på att Czech Hockey Games är sista anhalt innan hockey-VM senare i maj månad är det också uppenbart att lagen tar den här turneringen på allvar och har med sig starka trupper som påminner mycket om VM-trupperna.

Men för svensk del har det blivit två raka förluster i Czech Hockey Games, efter två svaga insatser defensivt. Nu senast föll man mot Tjeckien efter förlängning och i premiären var Ryssland alldeles för svåra.

Det är samma Ryssland som Finland vann med 4-1 mot senast och känslan är nu att Czech Hockey Games blir ett misslyckande rakt igenom för Sverige.

Tre Kronor gäller som favoriter inför den här matchen, om vi frågar spelbolagen, men i våra ögon är det en lite random eller rent av delaktig värdering av spelbolagen.

Odds på Czech Hockey Games

Czech Hockey Games är såklart inte en turnering som spelarna spiller blod för att vinna, men man vill samtidigt visa att man ska få spela VM-turneringen senare i maj månad.

Inställningen hittills har inte varit fläckfri från Tre Kronors spelare och kanske är Finland en motståndare som kan locka fram det.

Därför är min känsla återigen att det är Finland som tar kommandot och eftersom form är en färskvara är det snarare finnarna som borde vara favoriter.

Finland draw no bet spelas till 2,10 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Finland draw no bet
Odds: 2,10
Bolag: Betfair
Spelstopp: 11:00, lördag 15 maj 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: