27 juni 2018 mexiko sverige vm speltips

Speltips Sverige – Frankrike 6/8: Semifinal!

Succélaget Sverige ställs mot Frankrike i semifinalen av damernas handbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas fredagen den 6 augusti med avkast kl 10.00 svensk tid.

Sverige har överträffat alla förväntningar i den här turneringen och tagit sig ända till semifinal utan att egentligen någon gång ha darrat på manschetten.

Inför turneringen gick tongångarna i stil med om Sverige skulle kunna klara sig vidare från gruppspelet. På pappret såg man ut att komma med ett svagare lag än på länge, men från dag ett har man presterat på en nivå som få hade trott att de var kapabla till.

I de första två matcherna gick man ut och satte toppnationerna Spanien och Frankrike på plats. Sedan dess har det bara rullat på och man har hållit en jämnhög nivå genom hela turneringen.

I kvartsfinalen mot Sydkorea var det heller inget snack. Den svenska lagmaskinen fortsatte att leverera och man vann matchen med klara 39-30.

I gruppspelet man mötte man sitt kanske svåraste motstånd hittills då man spelade oavgjort mot det Frankrike som nu väntar i semifinalen.

Frankrike var, tillsammans med Norge och Ryssland, de stora favoriterna inför turneringen. De inledde emellertid detta OS mer trevande. De föll mot både Spanien och Ryssland i gruppspelet och spelade 28-28 med Sverige.

Men i de senaste två matcherna har man växlat upp. Framförallt övertygade man i kvartsfinalen mot Nederländerna. Där gick man ifrån tidigt och hade ledningen med hela 19-11 i halvtid. Det stora avståndet behöll man sedan och matchen slutade 32-22.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige är underdog

Sverige har svarat för en mycket fin bedrift som tagit sig till den här OS-semifinalen. Framförallt är det sättet man har gjort det på som imponerar. Trots att ingen egentligen såg dem som medaljkandidater är det, om man ser till resultaten man har gjort, en självklarhet att man ska vara, som minst, bland de fyra bästa.

Man var klara gruppvinnare redan inför den sista gruppspelsmatchen. Man slog Ryssland och Spanien med god marginal och man var jämnbra med Frankrike. De prestationerna gav en lite enklare motståndare i kvartsfinalen, vilket i sin tur innebär att man inte har behövt slita på sina viktigaste spelare i de två senaste matcherna.

Frankrike är trots det favoriter i den här semifinalen. Ett spel på att Sverige vinner matchen ger omkring hela 2.63 gånger insatsen.

Ser vi till de båda lagen på pappret samt historiken vad gäller inbördes möten är det dock inte svårt att förstå varför Frankrike är favoriter.

Sveriges lag består till stora delar av spelare från den svenska handbollsligan medan Frankrike har världsspelare på de flesta positioner. Sverige har därtill inte besegrat Frankrike sedan 2014. Frankrike har vunnit 5 av de 7 senaste mötena och 2 har slutat oavgjort.

Men då är då och nu är nu och ser vi till prestationerna i den här turneringen bör Sveriges chanser vara goda. Thomas Axnér har fått det här laget att överträffa sig själva och ingenting tyder på att man plötsligt ska tappa konceptet.

Det är inte säkert att det kommer räcka till en finalplats när man möter ett lag som Frankrike, men jag tror absolut att man kommer ge dem en match. Mitt spel blir därför Sverige +1.5 (asian handicap) till 1.88 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige +1.5 (asian handicap)
Odds: 1.88
Bolag: William Hill
Spelstopp: 1.88
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: