Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Sydkorea – Mexiko 31/7: Offensivlusta

Sydkorea och Mexiko drabbar samman i kvartsfinalen av herrarnas turnering i fotboll i OS 2021. Matchen spelas lördagen den 31 juli med avspark kl 13.00 svensk tid.

Efter en svag start på turneringen har Sydkorea fått upp ångan ordentligt i de två senaste matcherna. Nu väntar tufft motstånd i form av ett Mexiko som har övertygat så här långt.

Sydkorea vann sin grupp som kanske var den svagaste i den här turneringen. För motståndet stod Nya Zeeland, Rumänien och Honduras.

Men man inledde inte bra då man något överraskande föll med 1-0 mot Nya Zeeland i premiären. Därefter spottade man upp sig rejält och körde över både Rumänien (4-0) och Honduras (6-0, varav tre mål på straff).

Trenden och formen och ser med andra ord god ut för Sydkoreas del. Nu väntar dock, sannolikt, ett tuffare motstånd än vad man tidigare ställts mot i den här turneringen.

Till skillnad från Sydkorea så inledde Mexiko detta OS på bästa tänkbara sätt då man tryckte dit favoriten Frankrike med hela 4-1 i premiären.

Därefter fick man stryk med 2-1 mot ett piggt Japan som vann alla sina matcher i gruppen. I den sista gruppspelsmatchen mot Sydafrika kunde man säkra en andraplats genom en 3-0-seger.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensiv balans

Av de fyra kvartsfinalerna i detta OS är det här den på förhand jämnaste. Mexiko står som favoriter till cirka 2.30 gånger pengarna.

Mexiko bör kunna vara det något starkare laget men Sydkorea är en aning svårbedömda. Dels eftersom de pendlat en hel del i prestationer från förlusten mot Nya Zeeland till 6-0-vinsten mot Honduras. Och dels eftersom de kommer från den förmodat svagaste gruppen och inte har prövats mot de bästa.

Det mesta pekar emellertid mot att Sydkorea är ett lag att räkna med, oavsett motstånd.

I anfallet har man en Ui-Jo Hwang som gjorde 12 mål i Ligue 1 för Bordeaux den gångna säsongen. Mot Honduras gjorde han tre mål varav två visserligen var på straff. Tre mål har även Valencia-spelaren Lee Kang-In gjort så här långt.

Sydkorea har alltså gjort 10 mål på sina två senaste matcher och lär komma till den här matchen med gott självförtroende.

Mexiko har ett intressant lag med kvalitet i alla lagdelar. Insatserna mot Frankrike och Sydafrika imponerade och totalt gjorde man 8 mål i gruppspelet.

Det blev över 2.5 mål i samtliga Mexikos matcher i gruppen och Sydkorea är i ett målstim som heter duga. Det här lär bli en match mellan två offensivt inriktade lag och chansen att det kommer göras en del mål i den här matchen är stor.

Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till fina 2.07 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 2.07
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00, lördag 31 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: