Streama Super Bowl

Speltips Tampa Bay Buccaneers – Dallas Cowboys 10/9: NFL-premiär

NFL-säsongen är tillbaka och den som har saknat amerikansk fotboll mår inte piss när Tampa Bay Buccaneers tar sig an Dallas Cowboys den 10 september 2021.

Precis som vanligt är det dags att inleda NFL-säsongen med att de regerande mästarna, i det här fallet Tampa Bay Buccaneers, spelar den första matchen redan på torsdagskvällen amerikansk tid. Det innebär match först sent på natten, närmare bestämt runt 02:20, för alla svenska tv-tittare.

För den som tänker följa NFL under säsongen och helst kollar på lite mer humana tider är det söndagar som gäller, med NFL Sundays som startar med match någonstans runt 19-snåret och som sedan följs upp med en match några timmar senare på en helt okej tid.

Hur som helst kickar säsongen igång med att Tampa Bay Buccaneers ska försöka sätta tonen på sin säsong genom att vinna hemma mot sorgebarnet Dallas Cowboys.

Den som följer NFL nära vet att Dallas Cowboys är en stundtals väldigt misskött klubb, som har stora förutsättningar att egentligen prestera bra, men som i princip aldrig gör det.

Det känns inte mer lovande av att man på försäsongen förlorat samtliga (!) sina fyra matcher. Nu tycker jag inte att matcherna på försäsongen är någonting att lägga för stor vikt vid, men det är oroväckande att man inte gjort fler än 16 poäng framåt i någon av matcherna. Det som trots allt brukar vara betydligt enklare på försäsongen än när säsongen börjar och motståndarförsvaret är påkopplat på riktigt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra betting på NFL

Om du är ute efter bra betting på NFL kommer vi på Spelbloggare att bevaka säsongen nära och inte minst när det närmar sig slutspelet kommer intensiteten att höjas ytterligare. Det är precis samma sak som gäller med Tampa Bay Buccaneers.

Det mesta pekar på att Tampa Bay Buccaneers, med Tom Brady som quarterback och stor stjärna, kommer att inleda säsongen lite mer lunkigt, för att verkligen växla upp när det är dags för slutspel. Likt man gjorde förra året. Då vann man också mycket rättvist finalen, Super Bowl, mot Kansas City Chiefs med hela 31-9 efter en ny fantastisk match av Tom Brady när det verkligen gäller.

Med det sagt tror jag att Tampa Bay Buccaneers gärna skaffar sig en liten poängkudde i inledningen av säsongen, med ett antal viktiga vinster direkt. Därför är Tampa Bay Buccaneers med största sannolikhet vråltaggade inför den här premiären.

I mina ögon är det Tampa Bay Buccaneers som nu tar sig an säsongen dessutom ännu bättre än förra året och Tom Brady har fått in ett aningen bättre försvar runt sig, för att försvara fickan varifrån han ska kasta sina fantastiska passar, men framförallt är det offensiven som har spetsats ytterligare. Nu kommer Tampa Bay Buccaneers att kunna kombinera ett bra passing game med ett bra running game. Som om man behövde fler vapen i sin arsenal.

Tom Brady över 2,5 kastade touchdowns spelas till 2.45 gånger insatsen hos Expekt. Min känsla är att Tampa Bay Buccaneers kommer att sätta tonen direkt och som bekant är han primärt en kastande quarterback.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tom Brady över 2,5 kastade touchdowns
Odds: 2:45
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:20, fredag 10 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: