Speltips Udinese – Napoli 20/9: Två obesegrade lag

Axel Sjödin Publicerat: 20 September 2021

Två lag som båda är med i toppen av tabellen tidigt gör upp om tre poäng då Udinese välkomnar Napoli under måndagskvällen.

Udinese - Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har haft en väldigt fin start på säsongen och att Udinese är obesegrade med sju poäng efter tre matcher är kanske det mest överraskande. I premiären låg de under hemma på Stadio Friuli med 0-2 mot Juventus, men lyckades genom två målvaktstavlor från Wojciech Szczesny kvittera och få med sig en poäng från det tuffa öppningsmötet.

Därefter har de städat undan Venezia med 3-0 och vunnit med 1-0 mot Spezia i en match där det avgörande målet satt långt inne och kom först i den 89:e minuten. Det ska dock sägas att Spezia hade mer, men Udinese lämnar med poängen.

Så även om de har sju poäng så har de kanske inte varit lika övertygande i spelet som poängskörden antyder. De kommer börja falla av i tabellen snabbt, något som antagligen kommer att påbörjas redan under måndagskvällen mot Napoli.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli har inte hittat högsta växeln

Luciano Spallettis inledning på Napolibänken har hittills varit en succé med full pott efter tre spelade matchen. De vann mot båda Venezia och Genoa innan det var dags för ett riktigt test hemma mot Juventus i förra omgången där de lyckades vända och vinna och var det bättre laget på plan. Vändningen mot Juventus och att de tillslut lyckades kvittera mot Leicester i torsdags är nog två riktiga moralhöjare för detta Napoli.

Precis som Udinese så fick dock Napoli ett par bjudningar av Juventus, det första genom ett svagt agerande av Szczesny och det andra målet efter ett totalt hjärnsläpp av Moise Kean som nickar den mot egen målvakt på en hörna från en meters håll, vilket gav Kalidou Koulibaly chansen att trycka dit returen.

Även om Juventus mål också var en oerhörd tabbe från Giovanni Di Lorenzo så var det i min mening verkligen inte en övertygande insats från något av lagen. Det var en rätt dålig fotbollsmatch som präglades av defensiva misstag utan att något av lagen visade upp någon direkt spets i anfallet.

Vi har inte fått se något strålande Napoli hittills trots sina nio poäng, men det ska nog räcka mot Udinese i vilket fall som helst. För 1.88 hos Campobet är den raka tvåan här klart spelvärd.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: