30 juni 2018 Uruguay Portugal Speltips

Speltips Uruguay – Paraguay 29/6: Släppta handbromsar

Uruguay och Paraguay gör upp i den sista omgången av gruppspelet i Copa America. Matchen spelas i Rio de Janeiro natten till den 29 juni svensk tid.

Rivalmötena duggar tätt i Copa de America. Härnäst stundar Uruguay mot Paraguay som båda är klara för slutspel men med målet att skaffa sig en bra placering för att undvika det svåraste motståndet i kvartsfinalen.

Copa Americas upplägg består av två grupper med fem lag i varje där lag 1-4 går vidare till slutspel. Inför den fjärde omgången är Uruguay fyra i gruppen med 4 poäng efter 3 matcher. Paraguay är två poäng bättre och lär vara mest nöjda med ett kryss här.

Den 74-årige Oscar Tabarez leder ett Uruguay där de stora stjärnorna också är till åren komna. Godin styr laget bakifrån och firma Suarez/Cavani bildar anfallspar.

I premiären föll man med 1-0 mot Argentina, därefter spelade man 1-1 mot Chile och senast lyckades man vinna med 2-0 mot Bolivia.

Kommande motståndaren Paraguay har fått en något bättre start på den här turneringen där gruppspelet är något av en transportsträcka eftersom alla lag utan ett går vidare.

Hursomhelst vann Paraguay med 3-1 mot Bolivia i premiären. Därefter har man förlorat med 1-0 mot Argentina och senast vann man med 2-0 mot Chile.

En öppnare matchbild

Förutom prestigen som alltid är stor när de här två lagen möts så handlar den matchen framförallt om att Uruguay vill undvika fjärdeplatsen i gruppen som innebär att man ställs mot gruppvinnaren Brasilien från den andra gruppen.

Uruguay har alltså mest att spela för och man står också som favoriter där en Uruguay-seger ger dryga dubbla insatsen tillbaka.

Uruguay, som är mest kända för sin defensiva prägel, kommer behöva gå framåt i den här matchen medan Paraguay kan spela mer avslappnat då man som sämst kommer bli trea i den här gruppen. Dessa förutsättningar bör kunna borga för en mer öppen matchbild än vad som tidigare varit fallet när det kommer till de här båda lagen i detta mästerskap.

Spelbolagen har en väldigt hög oddssättning vad gäller att det kommer göras flera mål i den här matchen. Ett spel på över 2.5 mål totalt ger cirka 2.60 gånger insatsen.

Uruguay har inte imponerat så här långt men efter 2-0-segern mot Bolivia senast bör en del hämningar ha släppt. Att man står som favoriter i den här matchen känns rimligt, i synnerhet om man ser till den kvalitet som finns på pappret.

Men ser man till tabellen är det fördel Paraguay. Paraguay, som leds av argentinaren Eduardo Berizzo, har ett klart mindre namnkunnigt lag för oss som mest följer de europeiska ligorna men man lär kunna ge Uruguay en rejäl match.

Det bästa spelvärdet finner jag i att det kommer göras minst två mål i den här matchen. Uruguay behöver vara offensiva och besitter spets framåt. Ytor paraguayanska omställningar lär komma att uppstå. Mitt spel blir över 2 mål totalt (asian handicap) till fina 1.91 gånger pengarna hos No Account Bet

  Rygga spelet hos No account bet – Hämta 100 kr bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1.91
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00, tisdagen den 29 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: