9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips West Bromwich – Nottingham Forest 26/11: Tät tillställning

Det är två relativt formsvaga lag som möts när West Bromwich Albion tar emot Nottingham Forest i Championship. Matchen spelas fredagen den 26 november 2021 med avspark kl 21.00.

Efter 19 spelade matcher i Championship ligger West Bromwich Albion på en tredje plats. På så vis har man gjort det bra men avståndet upp till toppduon Fulham och Bournemouth har växt på sistone då West Bromwichs form har varit dalande.

I tisdags spelade man 0-0 borta mot Blackpool och dessförinnan föll man med 1-0 borta mot Huddersfield. Det har därmed bara blivit en seger på de fem senaste matcherna och nu behöver man hitta åter till vinnarspåret när tabelltolvan Nottingham Forest gästar.

Nottingham har, precis som WBA, bara vunnit en av sina fem senaste matcher och även de kommer från ett mållöst möte då man tog emot Luton i tisdags. Samtidigt har man heller inte förlorat någon av dessa matcher då man kryssat i fyra. Tre av de fem senaste matcherna har slutat 1-1.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt på sistone

West Bromwich jagar en direkt återkomst till Premier League men det är en långt väg att vandra. I nuläget har man greppet om en kvalplats, men ska man kunna utmana om en direktuppflyttning är det här en match som man bör vinna.

Trots en lite sämre trend bakom sig står WBA som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.65.

Nottingham har tagit 24 poäng så här långt och är därmed nio poäng efter West Bromwich. På hemmaplan är det fullt rimligt att WBA står som favoriter i den här matchen men Nottingham Forest är svårslagna.

Faktum är att Nottingham endast förlorat en av sina tolv senaste matcher. För fem omgångar sedan föll man mot topplaget Fulham, därutöver har man inte förlorat sedan den 15:e september. Då man kryssat i fyra av sina fem senaste matcher har poängutdelningen inte varit den bästa men jag tror att man kommer ge West Bromwich en tuff fight här.

WBA har bara lyckats göra två mål på sina fem senaste matcher. Båda lagen kommer från varsin 0-0 match och i Nottingham Forests fall har det gjorts under 2.5 mål i fyra av de fem senaste matcherna. I West Bromwichs fall har det gjorts under 2.5 mål i de fyra senaste matcherna.

Mycket pekar mot att det här kan bli en jämn och tät batalj samt inte lär bli något målkalas. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till fina 1.90 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 26 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: