Speltips West Ham – Brighton 1/12: Fortsatt jämnt

Martin Efvergren Publicerat: 1 December 2021

Det är två lag som behöver hitta tillbaka till vinnarspåret som möts när West Ham United tar emot Brighton & Hove Albion i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 1 december 2021 med avspark kl 20.30 på London Stadium.

West Ham – Brighton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham United har inlett säsongen starkt men kommer nu till den här onsdagsmatchen i Premier League med två raka förluster i ligaspelet. I söndags kämpade man väl på bortaplan mot Manchester City men föll till slut med 2-1. Dessförinnan blev det förlust med 1-0 borta mot Wolverhampton.

Totalt sett har man dock gjort det väldigt bra, både i Premier League och Europa League. Efter 13 spelade omgångar i ligaspelet ligger man på en fjärde plats med 23 inspelade poäng.

Brighton & Hove Albion inledde också de säsongen starkt men har mattats av på sistone och kommer till den här matchen med åtta raka ligamatcher utan vinst. I lördags var man, i stort, det bättre laget hemma mot Leeds men matchen förblev mållös.

Det krysset innebär att man har spelat oavgjort i sex av de åtta senaste ligamatcherna. Det ger också att man, inför en 14:e omgången, ligger på en nionde plats i tabellen med 18 poäng på 13 matcher.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fem raka kryss

Det var längesedan Brighton vann en match nu. Samtidigt har man, som sagt, bara förlorat två av de åtta senaste och det var mot Manchester City och Aston Villa. Totalt sett har man inlett säsongen bra och det är lätt att förstå Graham Potters irritation mot Brighton-publiken som busvisslade efter slutsignalen i 0-0-matchen mot Leeds i helgen.

Sett till truppen och resurserna är Brighton ett bottenlag i Premier League. Spelmässigt är man bra mycket bättre än så men det stora problemet är att man saknar den riktiga spetskompetensen framåt. Brightons trend är negativ men de förtjänar, i mitt (och Potters) tycke, inte att buas ut.

Nu väntar en tuff uppgift då David Moyes West Ham står för motståndet. De kommer visserligen från två raka förluster i ligan på bortaplan men i sin senaste hemmamatch besegrade man Liverpool med 3-2.

West Ham står också som favoriter hos spelbolagen i det här mötet. Ett spel på att hemmalaget ges till ett odds omkring 1.93. Annars är oavgjort ett väldigt gångbart resultat dessa lag emellan. Faktum är att de fem senaste mötena har slutat just oavgjort. Dessförinnan hade Brighton tre raka segrar så det var, med andra ord, längesedan som West Ham vann mot Brighton.

Brighton har haft problem med målfabrikationen på sistone men man är fortsatt svårslagna och spelmässigt har man inte varit dåliga. Jag räknar med att det här kommer bli en jämn batalj och ett sjätte raka kryss mellan de här lagen känns fullt tänkbart.

Det har gjorts under 2.5 mål i 6 av Brightons 8 senaste matcher och man är Premier Leagues näst målsnålaste lag. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål även i den här matchen till 1.82 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, onsdag 1 december 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: