Speltips Wolverhampton – Liverpool 4/12: Två ytterligheter

Martin Efvergren Publicerat: 3 December 2021

Premier Leagues målsnålaste lag Wolverhampton Wanderers tar emot seriens målgladaste lag Liverpool. Matchen spelas lördagen den 4 december 2021 med avspark kl 16.00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har i de två senaste matcherna stärkt sin ställning som Premier Leagues målsnålaste lag. Man har bara förlorat en av sina nio senaste matcher men man kommer från två raka 0-0-matcher, vilket ger att man står på 21 poäng efter 14 matcher. Med det ligger man på sjätte plats i Premier League.

I de två senaste omgångarna har man ställts mot bottenlagen Norwich och Burnley, men bägge matcherna slutade alltså mållösa. Nu väntar så klart tuffare motstånd då man har topplagen Liverpool och Manchester City i de två kommande matcherna.

Till skillnad från Wolves har Liverpool inga bekymmer vad gäller den offensiva produktionen. Man kommer från en 4-1-seger mot Everton i Merseyside-derbyt, vilket innebär att man har gjort fyra mål i de samtliga tre senaste ligamatcherna. Man är dock fortsatt trea i tabellen inför den 15:e omgången av Premier League.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Wolves

En intressant aspekt av den här matchen är på förhand det faktum att Liverpool är det laget som har det klart högsta målsnittet vad gäller gjorda/insläppta mål medan Wolverhampton är det klart målsnålaste laget i Premier League.

Wolves har ett snitt på 1.71 gjorda/insläppta mål per match. Liverpools snitt ligger på 3.93 mål per match. Frågan är nu vad vi kan förvänta oss för typ av matchbild när de här båda ytterligheterna ställs mot varandra.

Sedan förlusten borta mot West Ham har Liverpool studsat tillbaka med besked och vunnit de fyra senaste matcherna med en målskillnad på totalt 14-1. Man har gjort fyra mål i de samtliga tre senaste ligamatcherna men man lär få svårt att förlänga den sviten mot ett försvarsstarkt Wolverhampton.

Wolverhampton har hållit nollan i de tre senaste matcherna och samtidigt bara gjort ett mål framåt i de här matcherna. Det har totalt gjorts under 2.5 mål i fem av deras sex senaste matcher.

När Wolves och Liverpool möttes på Molineaux i våras vann bortalaget med 1-0. På Anfield vann Liverpool med 4-0 i förra säsongens första möte. Liverpool står också som klara favoriter inför den här matchen. En rak tvåa står i cirka 1.45 gånger pengarna.

Det mesta talar förstås för en Liverpool-seger men jag tror inte att Wolverhampton kommer bjuda på mycket. Det kan till och med passa dem bättre att inte behöva föra spelet, vilket man inte lyckats med speciellt bra med mot Norwich och Burnley.

Bäst spelvärde finner jag därför i spelet under 3 mål (asian handicap) till 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 4 december 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: